24.7.2017

Hemmottelua kasvoille

Madaran SOS instant moisture+radiance Hydra mask

Moni blogiani pitkään lukenut tietää rakkauteni kuorinta-aineita ja kasvonaamioita kohtaan. Kokosin keväällä 13 x kasvonaamio – postaukseen ihania kasvonaamioita ja tässä tulee yksi ihana tuote taas lisää. Madaran tuotteet ovat suosikkieni kärjessä ja erityisesti olen rakastunut SOS sarjan kosteusvoiteeseen. Nyt sain testiin sarjan kosteuttavan naamion, eikä tarvinnut taaskaan pettyä. Viimeiset raskausviikot on ihana hemmotella itseään ja kasvonaamio on loistava tapa saada väsyneisiin kasvoihin vähän eloa. Iso suositus siis tälle Madaran SOS instant moisture+radiance Hydra maskille. Iho jää pehmeäksi ja elinvoimaisen tuntuiseksi. Sopii myös herkälle iholle ja tätä voi hyvin käyttää parikin kertaa viikossa. Ohjeissa mainitaan, että naamion voi jättää kasvoille tai vaihtoehtoisesti sen voi pyyhkiä varovasti pois. Itse tykkään pestä naamion aina kunnolla veden kanssa pois ja lisätä kosteusvoiteen naamion jälkeen. Näin olen myös tätä tykännyt käyttää ja saanut itselleni parhaan tuloksen.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Kristiina-Maria
  24.7.2017 at 19:53

  Ihmettelinkin silloin toukokussa, ettei mikään Madaran naamioista ollut päässyt sun listalle! :D Mulla on kaikki neljä Madaran naamiota ja ne on kyllä ihan parhaita. Tämä kosteuttava on käytössä ehdottomasti eniten, itse tykkään jättää sen kavoille yöksi. Kaikki muutkin heidän naamiot on kyllä huippuja ja tykkään tosi paljon myös siitä uudesta Smart-päivävoiteesta. :)

  • Reply
   Mona
   25.7.2017 at 09:27

   Madarat on kyllä ihania <3 <3 :) Smart pitää hei muuten myös testata!! :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *