23.7.2017

Viikonloppualen tärpit

Kääääääääk miten ihana ilma ulkona on heti aamusta!! Vauvan tulon vauhdittamikseksi käytiin aamusta kävelyllä ja muu päivä koitetaan ottaa “iisisti” ja olla kärsivällisiä. Naurattaa, kun noin kuukausi sitten mainitsin monelle isoon ääneen, että minulla ei kyllä ole mikään kiire saada vauvaa syntymään heti la aikoihin, että kyllä se vauva sitten tulee, kun on tullakseen.. Heh, pikkuisen on erilainen ajatus tällä hetkellä :’D

Mutta nyt muihin aiheisiin… Nimittäin aletärppeihin!! Aivan super mega ihania ja klassisia juttuja löytyy nyt aleista ja prosentitkin ovat monissa tosi hyviä. Muutamissa verkkokaupoissa alet jatkuu vielä hetken, mutta joissakin siirrytään taas jo uusiin kausiin ja alet päättyy. Tässä nyt koottuna inspiraatiota vaatekaapin helmien löytämiselle. ♥ Samaan hengen vetoon voinen todeta, että voi pojat alkaa olla ikävä tavallista pukeutumista :D

Viikonloppualen tärpit

(commercial links / kaupallisia linkkejä*)

1. *takki / 2. *ballerinat / 3. *pusero / 4. *puhelimenkuori / 5. *huivi / 6. *laukku / 7. *kaulakoru / 8. *espadrillot /
9. *laukku / 10. *paita / 11. *aurinkolasit / 12. *ballerinat / 13. *hattu / 14. *housut / 15. *rannekoru / 16 *poolo /
17. *rannekoru / 18. *liivit / 19. *neule / 20. *aurinkolasit / 21. *farkut / 22. *huivi / 23. *korvakorut / 24. *kaulakoru /
25. *huivi / 26. *trenssi / 27. *hattu / 28. *vyö / 29. *meikkipussi / 30. *mekko / 31. *takki / 32. *mekko / 33. *kaulakoru / 34. *hame / 35. *vyö / 36. *puhelimenkuori / 37. *puhelimenkuori / 38. *huivi / 39. *rannekoru / 40. *uimapuku /
41. *mekko / 42. *aurinkolasit / 43. *laukku / 44. *avaimenperä / 45. *korttikotelo / 46. *läppärilaukku / 47. *matkalaukku

Muut alet, jotka kannattaa kurkata!!

(commercial links / kaupallisia linkkejä*)

♥ Zalandon viimeinen alepäivä (jopa 70% alet) + 10% LISÄALE koodilla: COUNTDOWNFI*

Elloksella* viimeinen päivä 20% ALENNUSTA* TILAUKSESTASI
*tarkat tarjousehdot kassalla (Koodi: 365403) *

Boozt.com 15% lisäale mekoista koodilla 15MORE*

Ellos Home tuotteista (ei huonekalut) 20% alennus koodilla: 365706*

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Elisabeth
  24.7.2017 at 15:05

  Tähän oli pakko kommentoida, että käytän edelleen (n. vuosi synnytyksestä) vielä joitakin mama -mekkoja. Niissä ei ole mitään muita “mama-ominaisuuksia” kuin etteivät ole ihon myötäileviä. Itselle avautui aivan uusi maailma raskauden myötä, aikaisemmin kun en edes katsonut mitä mama-vaatteita oli myynnissä. Joskus esim. H&M Mama -puolella on ihania mekkoja, jotka eivät löydy muualta. Ja vaikka olen nyt saman painoinen kuin ennen raskautta, niin lonkkani ja rintani kasvoivat kyllä raskauden/synnytyksen myötä, joten samaan vaatekokoon en voinut palata.

  xxx
  E
  http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *