1.4.2017

Kahvilasuositus Krakovassa: Legal Cakes Kraków

Kahvilasuositus Krakovassa: Legal Cakes Kraków

Voihan gluteeniton ja sokeriton kakku sentään! En käsitä miten olen voinut ohittaa tämän ehkä Krakovan ihanimman kahvilan. Huomasin nyt vasta ohi kulkiessani Legal Cakes kahvilan. Voin lämpimästi suositella kaikille, jotka kaipaavat jotain todella hyvää, mutta silti asteen terveellisempää vaihtoehtoa kahvin kanssa. Kakkuhylly notkuu toinen toistaan herkullisemman näköisiä kakkuja ja valitettavasti olen ehtinyt testata vasta yhtä. Raffaello Cake näytti liian hyvältä ollakseen totta ja sitä se melkein oli.

Iso plussa lähtee kahvilan menulle, josta löytyy tarkasti kaikkien kakkujen raaka-aineet ja ravintosisältö. Tällainen tarvitaan myös Turkuun! Lähteekö joku perustamaan meikän kanssa uutta kakkukahvilaa Suomeen? ;)

Mitään ihan kevyitä nämä kakut eivät tietystikään ole. Tähän yhteen muhkeaan Raffaello kakkuun on saatu tiivistettyä melkein 500 kaloria, joten ei näitä ihan joka päivä jälkkäriksi kannata herkutella. Kakkupalat ovat sen verran isoja, että yhdestä riittää melkein kahdelle jaettavaksi.

Menusta löytyy myös suolaisia vohveleita, puuroja (kaura- ja hirssivaihtoehtoina), banaanileipää, proteiinipatukoita, terveellisiä alkoholittomia “drinkkejä”, bulletproof kahvia sekä paljon erilaisia pannareita.

Itse kahvila on sympaattinen ja sijainti loistava aivan vanhan kaupungin ytimessä. Ehdottomasti käymisen arvoinen paikka! Luulen, että minut löytää täältä vielä toistekin, kun raskausajan pahimmat herkkuhimot iskee päälle;)

Kahvilasuositus Krakovassa: Legal Cakes Kraków

Legal Cakes Kraków

Tomasza 25, Kraków

♥ Lisää Krakova-aiheisia postauksia Krakow– tunnisteen alta.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *