20.6.2017

Viikonloppuna

Terveisiä pienen kooman seasta muutaman päivän hiljaisuuden jälkeen! Viikonloppu oli aivan ihana, mutta niin vauhdikas, että olin eilen aivan poikki. Alan todella huomata tämän raskauden viimeisen kolmanneksen kropassa ja erityisesti energiassa. Väsähdän nopeasti ja unikin on vähän mitä sattuu.

Viikonloppu oli kuitenkin kaiken väsymyksen arvoinen. Ihanat rakkaat ystäväni ja perheenjäsenet järjestivät Turussa vauvakutsut, joista teen vielä myöhemmin ihan oman postauksensa. Miten mahtavaa saada taas rakkaita ympärille samaan aikaan. Tuli niin viime kesän polttarit mieleen. ♥

Äidin mekko, Zara / Minun mekko Bubbleroom

Sunnuntaina juhlistettiin Eetun siskon toisiksi nuorimman lapsen 3 v. synttäreitä Eetun puolen suvun kanssa. Vilinää ja vilskettä riitti siis sunnuntainakin. Illalla hypättiin junaan ja takaisin Helsinkiin.

Eilen sain koko päivän kokoilla itseäni pysymään hereillä.  Aamupäivä meni vielä ihan ok ja sain sposteja yms käytyä läpi, mutta päivän neuvolalääkärin jälkeen olisin voinut kaatua sänkyyn suoraan yöunille. Neuvolalääkärissä kaikki oli hyvin, mutta kirjoittelen siitäkin vielä tarkemmin. Sain muutaman (viiden!! hups) viikon tauon jälkeen otettua vauvamahasta kuvat, joten raskaus update postausta pian tulossa. Aikamoinen ero alkaa olla vatsassa, kun vertaa ihan ensimmäisiin kuviin! :D

Tänään aion nauttia sadepäivän mukana tuomasta rauhallisesta fiiliksestä. Päivän lounastreffit on sovittu yhteistyökumppanin kanssa ihan meidän kodin kulmille ja hän on niin ihana ja energinen tyyppi, että tämä päivä on todellista akkujen latautumista ja energian keräystä:) Huomiselle puolestaan ollaan sovittu kuvaustreffit ihanan Johannan kanssa, ehkä Helsingin tämän hetken suosituimpaan lokaatioon, arvaatteko mihin? ;)

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Hanna
  20.6.2017 at 13:49

  Kaksi viimeistä yötä olen nukkunut todella huonosti. Se tietääkin sitten päikkäreitä tai muuten päivällä nukkumista. Vauva potkii todella paljon ja ei tunnu rauhoittuvan. Laskettuaika on jo ensi vk maanantaina. Saa nähdä koska sitten syntyy :D Illat ovat jotenkin niin raskaita kun on väsynyt ja joka paikkaa kolottaa. Mutta onneksi tämä on pian ohi!

  • Reply
   Mona
   20.6.2017 at 13:50

   Oiiiii maanantaina!! Siellä on super jännät ajat käsillä <3 :') Tsemppiä ihan hurjasti viimeisille metreille ja paljon haleja <3 :)

 • Reply
  Marju
  20.6.2017 at 21:29

  Rhodpuistoon?

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *