15.6.2017

Ystävistä ja kohtaamisista

Eilen iltapäivästä kotiin tullessani oli vastassa pieni paketti, johon oli nimetty meidät molemmat. Avasin paketin, josta paljastui tämä Benettonin suloinen huppari ja kortti. Kortin luettuani tihrustelin silmiä ja pyyhin kyyneleitä. Matkustelu ja ulkomailla asuminen on tuonut meidän elämään niin paljon huikeita kokemuksia, mutta kokemuksiakin isompana asiana kohtaamisia upeiden ihmisten kanssa, jotka ovat jättäneet tavalla tai toisella lähtemättömän jäljen meidän sydämeen.

Paketin lähettäjä oli ihana ystäväpariskuntamme, johon tutustuimme Malesiassa asuessamme. Tunsin korttia lukiessani samaan aikaan tunteiden sekamelskaa. Samaan aikaan ikävää siitä, että nämä ihanat ihmiset asuvat kaukana meistä (eivät enää Malesiassa, mutta asuvat nyt Euroopassa) ja samalla syvää kiitollisuutta siitä, että meidän lyhyen Aasiassa asumisen aikana saimme tutustua näihin ihaniin ja niin sydämellisiin ihmisiin. Tiedättekö, kun joistain tulee heti ensimmäisellä näkemisellä sellainen tunne, kuin oltaisiin tunnettu aina. Tämä pariskunta on juuri sellainen. Olisin voinut ensimmäisillä treffeillä kuunnella heidän mielenkiintoista ja kiehtovaa tarinaansa loputtomiin. Ja miten ihanaa, että tällaiset ihmiset jäävät tavalla tai toisella omaan elämään. Vaikkemme ole Aasian matkamme jälkeen nähneet kertaakaan tiedän, että tiet tulee vielä joskus kohtaamaan ja silloinkin voidaan jatkaa, kuin oltaisiin vasta nähty.

Ystävistä ja kohtaamisista

Haluankin tällä lyhyellä postauksella jälleen kerran muistuttaa olemaan kiitollinen ympärillä olevista ihmisistä. Ja itselleni haluan laittaa muistilistaan pienten sanojen merkityksen. Käsin kirjoitetun sydämellisen kortin lähettämisellä voi olla hyvin kauaskantoiset ja voimaannuttavat vaikutukset.

Rakkauden täyteisin ja kiitollisin mielin toivottelen ihanaa torstaita kaikille. ♥ Muistetaan ystävien ja ystävällisten sanojen merkitys joka päivä.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *