13.6.2017

Arjen realismia just nyt

Harvemmin tulee blogissa tai somessa jaettua ihan näin realistisia kuvia ja onneksi koti ei sentään ihan tältä näytä normaalisti. Mutta ajattelin kerrankin nyt raottaa sitä todellista kuvaa täällä! ;) Ensimmäinen viikko Helsingissä on mennyt aivan järjetöntä vauhtia. Muutto sujui hyvin, mutta koti on tietysti ihan vaiheessa vielä. Arjen kiireiden keskellä tuntuu välillä, että tunnit loppuvat kesken ja suunnittelu jää iltaan, kun silmät ovat jo ihan puoliksi ummessa.

Perjantaina saatiin pyykinpesukone, jota jouduttiin tovi odottamaan. Kyllä oli pelkän pyykinpesukoneen valinnassakin oma hommansa… Nyt olen sitten pessyt aikaisempia pyykkejä ja vauvan vaatteita ihan urakalla. Tuossa kuivaustelineellä on kuivumassa saamani mitä söpöimmät Pikkuset ja Aarrekid merkin ihanuudet. En malta odottaa, että pääsen pukemaan meidän pikkuista kaikilla näillä aivan liian suloisilla jutuilla. Kurkatkaa nyt miten söpöjä nämä lakuvaatteetkin ovat:D <3

Talvivaatteet ja kengät saatiin siirrettyä varastoon, joka puolestaan helpotti säilytystilojen kanssa täällä kodin puolella. Vielä on järjestelemistä kaapeissa, mutta alkuun on hyvin päästy. Vauvan vaatteille hommattiin Malm lipasto. Tuli ihana fiilis pelkästään siitä, että on voinut siirtää pikkuisen vaatteita omaan paikkaan. Arjen pieniä suuria iloja. Tällaisia arkiselta tuntuvia pieniä asioita on oppinut arvostamaan ihan hurjasti ulkomailla asumisen ja sieltä poismuuton myötä. Miten voikin paikoilleen asettuminen tuntua nyt niin isolle jutulle. <3

Muuton keskellä moni homma on jäänyt kevään ja kesän aikana ihan puolitiehen ja nyt on sellainen olo, että haluaa saada kaiken mahdollisimman valmiiksi ennen pikkuisen tuloa. Yllättävän paljon muuttaessa kerääntyy myös ylimääräistä hoidettavaa asiaa muuttoilmoituksista aina vakuutusten siirtoihin. Muistilistojen määrä onkin räjähtänyt viimeisen parin viikon aikana. Päivät menee nyt niin nopeasti, että ei kyllä ainakaan tylsää ehdi tulla.

Haluaisin kovasti kirjoitella kattavammin koko kevään ja kesän muuttoprojektista, mutta vieläkin on vähän “tyhjä” olo omassa päässä. Tässä on nimittäin käsitelty tunteita ja ajatuksia kevään aikana niin laidasta laitaan, että niiden kokoaminen tekstiksi asti tuntuu ainakin toistaiseksi melko mahdottomalta.. Ehkä jonkun ajan kuluttua, kun on oikeasti kunnolla päässyt asettumaan ja saanut suurimmat hommat tehtyä niin jotain saa koottua. Mutta vielä mennään näillä hajanaisilla kuulumisilla. Suunnitelmia blogin suhteen on vaikka kuinka paljon, nyt tarvitaan vaan järjestelmällisyyttä ja hyvä työtuoli olisi myös plussaa… Pitää alkaa etsiä täältä Helsingistä parhaat kahvilat, joihin linnoittautua läppärin kanssa! ;) Vinkit otetaan mieluusti vastaan.

Nyt koitan ottaa illan iisisti sarjojen parissa rentoutuen. Pari päivää on supistellut aika paljon ja kroppa muutenkin selvästi kertoo, että tahtia pitää välillä himmata, joten teemuki täyteen ja peiton alle katsomaan Modern Familya.

Ihanaa viikkoa kaikille. ♥

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Marbella
  13.6.2017 at 20:30

  Ihana nähdä tällaista realistista kuvaa muuttokaaoksen keskeltä. Pystyn samaistumaan. Me muutimme viime kesänä uuteen kotiin, jolloin tyttäremme oli 1-vuotias. Aloitin samana syksynä työt ja tyttö päiväkodin. Tuntuu, että aika vaan menee. Vieläkin on uudessa kodissa juttuja kesken. Esim.seiniltä puuttuu taulut ja peilit ym. Mutta pikkuhiljaa :) Pääasia, että on koti <3
  Tsemppiä Mona viimeisiin raskausviikkoihin. Yritä levätä ja nauttia vielä hetki omasta vapaudesta. Tervetuloa Helsinkiin. Ehkä törmätään täällä :)
  Ps. Kiva kahvila siinä Hietsun torin lähellä on Cafferino Oba.

  • Reply
   Mona
   15.6.2017 at 10:10

   Kiitos ihana kommentista ja voi tuuthan nykäisemään hihasta jos törmätään!!? :)
   Ja kiitos kahvilavinkistä, laitan heti ylös :)

 • Reply
  Salla
  13.6.2017 at 20:41

  Bulevardin kahvisalonki! Se on oma suosikki kautta aikojen, vaikka muita ihania paikkoja tulee kokoajan lisää. <3

  • Reply
   Mona
   15.6.2017 at 10:11

   Heiiii ennen muuttoa edeltävällä viikolla olin just siellä ja se on kyllä ihana! Niin symppis <3 :)

  • Reply
   Marbella
   15.6.2017 at 17:54

   Todellakin tulen moikkaamaan jos sinut nään kaupungilla :)

 • Reply
  PAULIINA
  14.6.2017 at 21:35

  Ihana Mona ❤️! Oot kyllä ehdottomasti suomen bloggareista suosikkini. Niin rehtija aina yhtä aito. Vaikutat todella vilpittömältä ja ihanalta tyypiltä ❤️ Olis kiva kuulla muutenkin vauvan tulosta ja siitä jännittääkö jokin tai mitkä fiilikset on :) myös kaikki hankinnat kiinnostaa :)! Sun postauksista toki kiinnostaa kaikki: niin terveys, muoti, ruoka ja sisustus :)! Kaikkia lukee mielellään! Tsemppiä loppuraskauteen ja ihanaa kesää!

  • Reply
   Mona
   15.6.2017 at 10:12

   Voi kiitos ihana Pauliina kauniista sanoistasi <3 <3 :')
   Sait ihan super ison hymyn aikaan täällä <3

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *