10.5.2017

Levis

Mukavaa talvea vaan kaikille! Onneksi Pekka Poudan sääennusteiden katsominen saa väkisin hymyn huulille, eikä tuo lumen sataminen enää haittaa lainkaan niin paljon. :’D Nauroin aamulla tuota facebookissa levinnyttä pätkää vedet silmissä. Onhan tämä sää jo oikeasti aika koomista..

Nämä asukuvat ehdittiin ottaa viime viikolla aurinkoiseen väliin;)

Pregnancy Outfit @monasdailystyle

Pregnancy Outfit @monasdailystyle

Pregnancy Outfit @monasdailystyle

Pregnancy Outfit @monasdailystyle

Pregnancy Outfit @monasdailystyle

Pictures, Eetu Visuri / edited by me

(commercial links/kaupallisia linkkejä*)
Shoes, Adidas *here
Mama Jeans, Vertbaudet *here
Shirt, Levis *here
Jacket, Ellos *here
Bag, Mulberry
Sunglasses, Ray Ban

♥ Follow me on BLOGLOVIN // FACEBOOK // INSTAGRAM // YOUTUBE  ♥

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Larppa
  10.5.2017 at 21:16

  Ihana toi paita vauvamahan kanssa! <3 mä päivittelin keliä miehen kanssa ja samaan aikaan meidän poika 11 kk istui pöydän päässä ja katsoi ihan haltioituneena suu hymyssä ja kädet ilmassa kun satoi niiiin isoja hiutaleita. Harmistus loppui siihen :) <3 kyllä se kesä vielä tänne Turkuunkin saapuu! :D

  • Reply
   Mona
   10.5.2017 at 21:22

   No just näin!! :) Ihana minimies <3 <3 <3 Hyvä ottaa mallia hänen asenteesta. :) Me myös koitettiin porukalla keksiä kaikkia hyviä puolia lumelle :D Kaikkea sitä päähän pulpahti, kun oikein koitti miettiä;)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *