29.4.2017

Rauhallisen kotipäivän resepti

commercial links/kaupallisia linkkejä*

Hei apua tuota ilmaa!!! Oikeasti tässä alkaa jo pohtia, että mitä ihmettä sitä oikein miettii Suomeen takaisin muuttaessa:’D Olisin aika valmis lähtemään nyt johonkin lämpimään karkuun tätä karmeaa lumimyrskyä. Melkoinen vappukeli. Näinä hetkinä on hyvä nautiskella rauhallisesta kotipäivästä pehmoisten peittojen välissä hyvän kirjan kanssa. Kirjasuosituksena muuten tällä hetkellä vuorossa oleva Matti Alahuhdan – Johtajuus. Ihan mieletön positiivinen yllätys! Aloitin kirjan hieman skeptisenä, mutta kuitenkin kiinnostava aihe sai tarttumaan kirjaan ja olin jo heti alun jälkeen aivan koukussa. Iso suositus siis.

1 *lakanat / 2. *sängynpääty / 3. *toppi / 4. *mekko / 5. *laukku / 6. *ruukku /
7. & 8. *aamutakki / 9. *aamutakki /10. *kynttilä / 11. *kynttilänalunen / 12. *kynttilä /
13. *maljakko / 14. *kasvojenpuhdistusaine / 15. *suihkusaippua /16. *loaferit

Huomenna on tarkoitus valmistella herkkuja vapuksi, mutta tämä ilta otetaan tooooosi rennosti Netflixin parissa. Eetu saapui vihdoin tänään aamulla Turkuun, joten ajattelin roikkua hänen kaulassa koko illan;)

Ihanaa viikonloppua siis kaikille ja kuullaan pian. ♥

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *