11.4.2017

Ihana ripsari ja vähän pakkauspaniikkia

Viimeisiä päiviä Krakovassa viedään. Ensi viikolla olenkin jo Suomessa! Kiirettä ja pakkauspaniikkia riittää. Välillä tuntuu, etten saa mitään aikaiseksi. Ajatukset on vähintään yhtä sekaisin, kuin kaikki vaatteet pitkin kämppää. No, mutta aikaisemmasta oppineena tiedän, että kyllä kaikki aina järjestyy ja asioilla on tapana sutviintua;) Nyt on onneksi mukavasti energiaa, eikä väsymys paina ihan tolkuttomasti, joten eiköhän tämä tästä. Pitää nauttia Krakovan keväisestä säästä vielä täysin rinnoin. Jos muuten jollain tulee hyviä vinkkejä/ideoita, mikä olisi kätevin ja myös suht edullinen tapa saada muuttokuormaa Krakovasta Suomeen niin kaikki tärpit otetaan ilolla vastaan;)

Kaiken tohinan ja muutosten keskellä saattaa täällä blogissa olla nyt välillä vähän hiljaisempaa, vaikka yritän toki pitää postaustahtia yllä myös muuttorumban keskellä. Tiedätte kuitenkin että hengissä ollaan ajoittaisesta hiljaisuudesta huolimatta.

Ihana ripsari

Kevyenä aiheena tänään ajattelin vinkata tämän ihanan ripsarisuosituksen. Sain jo lopputalvesta tämän Elizabeth Ardenin Grand Entrance ripsarin testiin ja olen tykännyt siitä paljon. Sillä saa kauniit erotellut ripset ja harjalla on helppo levittää ripsari. Luksusripsareista ehdottomasti yksi lemppareistani. Tämä on tuntunut käytössä myös poikkeuksellisen riittoisalla. Itselläni nimittäin kuluu melkoinen määrä ripsaria. Ripsarin kanssa kohdallani ei missään nimessä päde vähemmän on enemmän periaate:D

Ihana ripsari

commercial link, kaupallinen linkki *
Ripsiväri täällä* & täällä*

Nyt toivottelen täältä sekasorron keskeltä mukavaa tiistaita kaikille. ♥

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Maaria
  11.4.2017 at 13:50

  Tsemppiä muuttoon! :) Mulla on mennyt vähän ohi eli muutatteko molemmat Suomeen vai jääkö Eetu edelleen Krakovaan töihin?

  • Reply
   Mona
   11.4.2017 at 13:53

   Kaikki on vielä tosi avoinna. Kunhan itse tiedetään tarkemmin niin kirjoittelen täälläkin sitten enemmän :) ja kiitos<3 tsemppiä tarvitaan :D

 • Reply
  Petra
  11.4.2017 at 21:39

  Jaksamista sinne!

  Petra
  http://www.arkeenkatkettyaarre.blogspot.fi

  • Reply
   Mona
   11.4.2017 at 21:51

   Kiitos Petra <3 <3 <3 :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *