24.3.2017

Be Calm & Sparkle

Tuotteet saatu, Calm & Sparkle

Sain hiljattain viestiä ihanalta viime syksynä perustetulta Calm & Sparkle verkkokaupalta, jonka ideana on auttaa naisia, joilla on paljon stressiä, ahdistusta ja jännitystä. Kaupan tavoite on inspiroida ja motivoida meitä kaikkia kiireisiä ja usein niin helposti stressiin taipuvaisia naisia pitämään huolta omasta terveydestämme luontaisilla ja samalla myös trendikkäillä tuotteilla.

Be Calm & Sparkle

Lähdin mielelläni pieneen yhteistyöhön kauniin verkkokaupan kanssa. Tuotteet edustaa juuri omia arvojani ja rakastan kaikkea rentoutumiseen ja henkiseen hyvinvointiin liittyvää.

Sain Calm & Sparkle verkkokaupalta testiin muutamia tuotteita ja nyt Instagramissa on myös arvottavana kuvissa näkyvä kaunis Happiness Planner. Käykäähän siis kurkkaamassa ja osallistumassa @monasdailystyle Instagramin puolelle :)

Be Calm & Sparkle

Be Calm & Sparkle

Erilaiset eteeriset öljyt ovat jo pitkään olleet suosikkejani. Nyt sain testiin suloisen rannekorun, johon on tarkoitus lisätä tippa eteeristä öljyä ja nauttia näin öljyn ihanasta tuoksusta hennolla tavalla myös liikkuessa. Aivan huippu kiva idea mielestäni. Minulla oli tämä rannekoru juuri viimeksi lennolla kädessä ja siihen olin lisännyt raikasta mandariini eteeristä öljyä. Loistava apu lennolla rentoutumiseen.

Be Calm & Sparkle

Aivan mahtavaa, että tällaiset henkisen hyvinvoinnin trendit nousee koko ajan enemmän ja enemmän pinnalle. Calm & Sparkle on ehdottomasti raikas ja toivottu lisä suomalaisten verkkokauppojen joukkoon. ♥

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *