23.3.2017

3 x ihana meikkiuutuus

Kevään uusista testiin saamistani meikeistä muutama suosikkipoiminta vuorossa. Nämä kolme tuotetta ansaitsi heti ensimmäisen kokeilun jälkeen paikan meikkipussukasta.

3 x ihana meikkiuutuus

Meikkivoide, Giordani Gold Liquid Silk Foundation

Silkkinen meikkivoide, joka tuntuu sulautuvan ihoon. Olen aina tykännyt Oriflamen oman sarjan Giordani Goldin meikeistä, mutta tämä pääsi silti yllättämään. Iho jää mielettömän kauniiksi ja pehmeäksi. Koostumus on samettimainen ja levittyy loistavasti pelkästään sormilla. Samaan aikaan meikkivoide tuntuu kevyeltä, mutta peittää silti ihon virheitä ja epätasaista väriä hyvin. Ehdottomasti kokeilun arvoinen tuote!

Kulmakarvapaletti, Lumene Eyebrow palette medium brown 1

Lumenen kulmakarvoille tarkoitettu väripaletti on omiaan luonnolliselle lookille. Tykkäsin jo kovasti vanhan Lumenen vastaavasta tuotteesta. Uusi pääsi samantien arkikäyttöön. Paletin vaaleampi sävy on just eikä melkein omille kulmilleni sopiva. Tummaa lisään välillä ihan vähän tuomaan lisää kontrastia.

Poskipuna, Lumene Nordic nude 3

Täydellisen hempeä sävy poskipäille! Koostumus on juuri sopivan pigmenttinen. Väriä ei tule liikaa, eikä liian vähän. Lumenen uuden ilmeen myötä myös meikit ovat saaneet ihanan raikkaan lookin ja moni uutuus näiden kahden lisäksi on jäänyt vakkarikäyttöön.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *