19.2.2017

Sunnuntai

Kiitos ihanat teidän kommenteista eiliseen Alkuraskauden liikunta ja alakuloisuus – postaukseen. Olette parhaita. Olen niin kiitollinen teiltä saamasta tuesta ja ymmärryksestä, oli aihe sitten mikä hyvänsä. Vastailen kommentteihin vielä ajan kanssa, mutta tänään keskityn laskiaispulliin!:D Olen nimittäin kuolannut ja himoinnut niitä monta päivää. Syytän tästä himosta lähinnä Instagramia, jossa näitä laskiaispullia on vilissyt viimeiset viikot. Tänään Eetu on luvannut leipoa vihdoin vaimolle omat laskiaispullat. Olen kuolavanan ja kameran kanssa kiinni leipurin kyljessä. ;)

Tässä vielä muutama affirmaatio uutta viikkoa varten (poimittu täältä). Rakastan affirmaatioiden tuomaa energiaa ja hyvää fiilistä. ♥

www.lovetinydevotions.com

Muistakaa käydä osallistumassa HBO Nordic- kivaan arvontaan täällä!! Osallistumisaikaa on vielä iltaan asti.

Iltapäivästä puolestaan luvassa huippu alekoodi teille, joten pysykäähän tänään vielä kuulolla! :)

Nyt ihanaa sunnuntaipäivää kaikille. ♥

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Anni
    19.2.2017 at 13:22

    Terveiset Espanjasta ja täällä kärsitty ihan samasta himosta hemmetin laskiaispullakuvien takia :-D Tänään tuulisen ja sateen takia lähden NYT tekemään pullataikinaa! Korvapuusteja, kristallipullia ja ehkäpä pari tavallista pullaa, jos viikolla muistaisi ostaa kermaa. Tsemppiä sinne ja hyvää mieltä!

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *