19.2.2017

15% alekoodi suosikkimerkkeihin!

Pitkästä aikaa järkkäsimme yhteistyössä Boozt.com* kanssa teille 15% alekoodin kahteen valitsemaani suosikkimerkkiin heidän valikoimasta. Päädyin muutamaan kestosuosikkiini, nimittäin Tiger of Sweden* ja Vilan* merkkeihin. Vilalla on aina kattava, monipuolinen valikoima ihania vaatteita arkeen sekä juhlaan ja Tiger of Sweden vaatteet puolestaan ovat olleet mielestäni hurjan laadukkaita, joihin kannattaa panostaa. Tigerin vaatteet ovat myös hyvin klassisia ja näin ollen miellyttävät silmää vuodesta toiseen.

Tässä koottuna merkkien parhaimmistoa sekä samalla inspiraatiota lopputalven ja alkukevään pukeutumiseen. Kannattaa aina uusia vaatteita hankkiessa pitää mielessä vaatekaapin jo aikaisempaa sisältöä ja miettiä, että uudet hankinnat sopivat mahdollisimman hyvin jo aikaisempien vaatteiden kanssa yhteen. Näistä kollaaseista löytyy inspiraatiota siihen miten paljon eri yhdistelmiä saa jo muutamilla jutuilla aikaiseksi :)

15% ale suosikkimerkkeihin!

1. *pusero / 2. *pusero / 3. *pusero / 4. *neule / 5. *hame / 6. *trenssi / 7. *poolo / 8. *pusero / 9. *housut / 10. *tennarit / 11. *farkut / 12. *farkut / 13. *laukku / 14. *hattu / 15. *kengät / 16. *lompakko

Hattu on itselläni ehdottomasti hankintalistalla. Kaikki vaatekaapin hatut sai kyytiä viimeksi muuton tieltä, joten nyt hakusessa on juuri tällainen ajaton hattu, joka sopii asuun kuin asuun. Yhdessä kamelinruskean trenssin kanssa musta hattu on täydellinen kevään asuste! :) Se myös pelastaa aina huonon hiuspäivän.

15% ale suosikkimerkkeihin!

1. *paitapusero/ 2. *pitsipusero / 3. *neule / 4. *toppi / 5. *neule / 6. *raitaneule / 7. *farkut / 8. *housut / 9. *röyhelöpusero / 10. *hame / 11. *lompakko / 12. *mekko / 13. *pusero / 14. *jakku / 15. *mekko / 16. *tennarit / 17. *laukku / 18. *hattu

Hempeät sävyt sekä pitsi ovat kevään must have! Kollaasin numero viisi vaaleansininen pehmoinen neule on täydellinen kevään pastellivillitykseen. ♥

15% ale suosikkimerkkeihin!

1. *t-paita / 2. *bombertakki / 3. *t-paita / 4. *pitsimekko / 5. *karvaliivi / 6. *hame / 7. *nahkatakki / 8. *nahkahousut / 9. *villakangastakki / 10. *farkut / 11. *pusero / 12. *nahkahame / 13. *laukku / 14.&15. *tennarit

Erilaisilla materiaalien yhdistelyillä saa asuun aina mielenkiintoa. Yhdistä rohkeasti nahkahame pitsipaidan tai karviliivin kanssa. Näin saa aina mukavaa kontrasti aikaiseksi. Laadukkaat ja siistit tennarit on kevään ihan ehdoton juttu. Vaikka itse rakastankin korkkareita, tulee useimmiten kuitenkin käytettyä mukavia tennareita, joilla jaksaa kävellä pitkään.

Boozt.com tarjoaa siis Mona’s Daily Style lukijoille Tiger of Sweden* & Vilan* normaalihintaisista tuotteista 15% alennuksen koodilla mona15. Toivottavasti kollaaseista löytyy teille asuinspiraatiota ja alekoodista on hyötyä! ♥ :) Mikäli toivotte erilaisia alekoodeja useammin blogiin niin laittakaa ihmeessä kommenttia ja toiveita tulemaan.

✨ Alekoodi: mona15 ✨
15% alennusta kaikista normaalihintaisista Tiger of Sweden* & Vila* merkin tuotteista.
Koodi on käytössä yli 59€ ostoksille ja on voimassa tänään ja huomenna (19-20.2).

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *