17.1.2017

Ravintolasuositus Krakovassa, Restauracja STóŁ

Heti maailman parhaimpien hampurilaisten perään toinen ravintolavinkki Krakovaan! Suunnitelmissa on pikimiten koota myös yksi iso ravintolapostaus Krakovasta, johon on listattu lemppareita eri suunnilta kaupunkia. Siihen asti Krakova tunnisteen alta löytyy kuitenkin kasa Krakova juttuja myös ravintolavinkkeineen. Nettisivut ovat pienen korjauksen tarpeessa ja etenkin sivut tuolta tunnisteiden  osalta kaipaa pientä fiksiä, mikäli teillä tulee siihen ideoita ja toiveita otan niitä tosi mielelläni vastaan. Kuulisin myös tosi mielelläni sen, että tuleeko teidän luettua mieluummin blogia tietokoneelta, puhelimesta vai molemmista?

Mutta nyt ravintola STóŁ kimppuun. Tämä viihtyisä ravintola sijaitsee aivan vanhan kaupunkin ytimessä ja on sopii hyvin sekä lounaalle että illalliselle. Hinnat (täälläkin) ovat hyvin maltilliset, joten täällä käynti ei paljon kukkaroa kevennä. Kuha-annokseni taisi maksaa noin 8 euroa.

Ravintola Krakovassa, Restauracja STóŁ

Mikäli pitää keitoista suosittelen lämpimästi Krakovassa tilaamaan alkuun maukkaan keiton. Todella monista ravintoloista saa ihan järjettömän hyviä keittoja ja etenkin näin talvella lämmin keitto on mitä parhain vaihtoehto alkuun.

Asiakaspalvelu saattaa ajoittain olla joissakin ravintoloissa vähän niin ja näin, mutta STóŁ saa kyllä plussaa meidän kohdalla erittäin ystävällisestä tarjoilijasta.

Kuvia en suuren nälän kanssa muistanut ottaa, kuin annoksista, mutta itse ravintola on sisustettu upeasti.  Tumman puhuva sisustus hieman hämyisessä ravintolassa on tunnelmallinen ja paikka jatkuu myös maan alle. Tällaiset upeat vanhat rakennukset ovatkin Krakovan yksi parhaimmista puolista.

Ravintola Krakovassa, Restauracja STóŁ

Restauracja STóŁ

Św. Anny 4, Kraków, Poland

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Sanna
  5.2.2017 at 11:27

  Hei,

  Minulla olisi lennot varattuna Varsovaan ensi kuulle viikoksi ja tarkoitus olisi käydä myös Krakovassa muutama yö, joten kuulisin mielellään vinkkejä molempien kaupunkien suhteen. Onko sinulla suositella jotain tiettyä aluetta hotellille tai tiettyjä ravintoloita missä kannattaisi käydä yms? Kuulen myös mielellään ns aktiviteeteista mitä Varsovassa/Krakovassa voisi tehdä poikaystävän kanssa. :) Kiitos jo etukäteen!

  • Reply
   Mona
   6.2.2017 at 09:43

   Moikka Sanna!! :)

   Oi ihan mahtavaa :) Kannattaa selailla Krakova- tunnisteen alta postauksia. Olen tehnyt laidasta laitaan eri juttuja vuoden aikana sinne:) Etenkin ravintolavinkkejä löytyy useita. https://www.monasdailystyle.com/category/krakow/
   Meidän oma Varsovan reissu oli valitettavan lyhyt, mutta sieltä muutama juttu löytyy täältä: https://www.monasdailystyle.com/category/warsaw/

   Ihan huippua matkaa!! <3 Hyvät kengät jalkaan niin jaksaa nauttia kauniista kaduista kävellen :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *