10.1.2017

Meikkivinkki kuivalle talvi-iholle

Ihoni on harvoin todella kuiva, mutta näin kovien pakkasten aikaan se tuppaa kyllä kuivumaan ihan väkisin. Erityisesti kasvojen ja käsien iho joutuu kylmällä säällä koville. Harmaita hiuksia välillä pakkasella aiheuttaakin meikkaaminen. Meikki nimittäin ei tunnu levittyvän kauniisti kuivalle iholleni. Monesti jätänkin kaikkein kylmimmillä ilmoilla kasvot meikkaamatta ja sipaisen huuliin vain hieman värillistä huulivoidetta.

Meikkivinkki kuivalle talvi-iholle

Aina en kuitenkaan halua olla täysin meikittä ja näihin hetkiin olen löytänyt parhaan keinon tuhdista seerumista! Mitä tuhdimpi seerumi sen parempi. Sekoitan siis seerumin meikkivoiteen kanssa ja levitän seoksen normaalisti kasvoille meikkipohjaksi. Lopputulos on huomattavasti tasaisempi, kuin ilman seerumia. Meikin alle lisään tietysti myös ihan normaalin kosteusvoiteen.

Tällä hetkellä meikkivoiteen kanssa seerumina käytössä on i-h-a-n-a testiin saamani Biothermin Blue Therapy Serum-in-oil. Tämä on tarkoitettu lähinnä yökäyttöön, mutta itse olen kokenut sen omassa käytössäni täydelliseksi myös tähän meikkitarkoitukseen.

Meikkivinkki kuivalle talvi-iholle

Erityisesti talvella kaipaan meikiltä peittävyyttä sillä herkkä ihoni punoittaa helposti. Estee Lauder Double Wear on monen vuoden suosikkini ja peittää kaiken oikeastaan ihan täydellisesti. Talvella yhdessä seerumin kanssa se sopii myös loistavasti kuivemmalle iholleni.

Olette te muut kokeilleet jo seerumin ja meikkivoiteen yhdistämistä? :)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *