9.1.2017

Pehmeä villatakki

Hurrrrr! Yli 20 asteen pakkaset löysi myös Krakovan ja täällä todella sai palella viikonloppuna. Meille ei myöskään kotona ole mitenkään kovin kuumat oltavat, joten päivän asut ovat koostuneet lähinnä kaikesta missä on villaa. Onneksi saimme taas Eetun äidiltä ja isoäidiltä villasukkavahvistuksia joululahjaksi! :) Tosin tänä vuonna saadut villikset oli niin mielettömän kauniit, etten ensin meinannut raaskia ottaa niitä edes käyttöön. Olenko jo maininnut, että rakastan villasukkia? ;)

Ulos lähtiessä päivän asut ovat siis olleet melkoista kerrospukeutumista. Aluspaita, paita, neule, villatakki, takki, huivi, hanskat, toiset hanskat, pipo…. Niissä ei juuri kuvattavaa ole ollut.. Mutta sisäasun sain kuvattua pitkästä aikaa, kun kameran kaukolaukaisin heräsi taas henkiin. Sain jotenkin ihmeessä ensin Olympuksen sovelluksen kännykässä rikki niin, etten pysty sen kanssa ottamaan itse kuvia ja samaan aikaan myös Nikonin D610 itselaukaisimeni sanoi itsensä irti. Nikonin D750 verrattuna tuossa D610 on isona miinuksena juurikin wifin puute. Mutta nyt taas pikku kaukosäädin kunnossa ja tässä siis pitkän saattopuheen kera talvisen päivän asu. Koko asun ehdoton suosikkini on mitä ihanin villaneule, jonka olen saanut Sallalta! ♥ Se on ihan parhautta nyt kylmillä ilmoilla. Tosin tällä ihanuudella on käyttöä ympäri vuoden, kun kesällä sitä voi käyttää ihan takin sijasta viileinä iltoina.

Pehmeä villatakki

Pitkästä aikaa olen muuten vähän alkanut haaveilla uudesta laukusta. Toki hetkellisiä laukkuhimoja on tullut, mutta nyt oikeastaan pariin vuoteen en ole sen suuremmin kaivannut lisäystä laukkukokoelmaan. Sillä on varmasti ollut osansa, että olemme olleet niin paljon ulkomailla, ettei sellaista pysyvää oloa ole ehtinyt tulla vasta kuin nyt ja rahaa on mennyt paljon aivan eri asioihin. Olen kyllä viimeisen parin vuoden aikana huomannut ihan valtavan muutoksen omassa ajatusmaailmassani. Nykyään säästän paljon mieluummin rahat matkoihin tai kokemuksiin ja hyviin ravintoloihin tai muihin mukaviin ajanviettoihin, kuin laukkuihin. Toki edelleen rakastan kauniita laukkuja, mutta jotenkin ajan kanssa sitä on oppinut, että ei niitä niin hirveästi tarvitse olla. Viitisen vuotta sitten olin melkein valmis laittamaan kaikki säätöt laukkuihin :D

Tällä hetkellä tämä musta Chanelin Boy laukku on varmasti yksi lemppareistani ja sitä olen paljon käyttänyt. Enkä kyllä ole katunut sen hankintaa missään vaiheessa eikä sen myyminen ole käynyt mielessäkään. Sen rinnalle olen nyt alkanut kaivata kuitenkin isompaa mustaa ja vaaleaa yksilöä. Celinen laukut ovat ehkä tällä hetkellä eniten mielessä. Toistaiseksi kuitenkin pidättäydyn laukkuostoksista, ellei vastaan tule joku täydellinen käytetty yksilö.

Onko siellä muita, joilla on vuosien aikana muuttunut laukkuajatukset hieman päälaelleen?

Pehmeä villatakki

Pehmeä villatakki

Pehmeä villatakki

(*adlinks)
Shoes, Vagabond similar HERE*
Pants, H&M similar HERE*
Top, H&M similar HERE*
Bag, Chanel
Knitwear, made by @Sallashome

Tämä viikko tuo tullessaan aivan mahtavia juttuja ja pääsen myös pitkästä aikaa kunnolla kuvauspuuhiin. Nimittäin – SIIRI tulee huomenna Krakovaan!!!!! Me saadaan Siirin kanssa niin helposti hyvä flow kuvaamisen kanssa aikaan, että uskon pari päivän kuvasaldon olevan loistava. Ihana päästä näyttämään meidän kotikaupungin paikkoja Siirille! :)

Ihan mahtavaa ja energistä viikkoa kaikille ♥

Mitä mieltä olette tästä simppelistä talviasusta ja erityisesti tuosta Sallan DIY neuleesta?? :)

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Salla @sallashome
  9.1.2017 at 13:12

  <3

  • Reply
   Mona
   9.1.2017 at 18:32

   ihana sinä <3 :)

 • Reply
  mama
  9.1.2017 at 17:57

  Salla on äärettömän taitava neulomaan! Niin kaunis käsiala, aivan kuin olisi koneella neulottu <3

  • Reply
   Mona
   9.1.2017 at 18:17

   No eikö <3 <3 <3 :) Tämä on kyllä ihan huikea<3

 • Reply
  katja
  11.1.2017 at 22:41

  <3

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *