5.1.2017

2 x Kosteusvoide

Kylmällä ilmalla iho kaipaa erityistä kosteutusta ja keräsin tähän kaksi vinkkiä kosteusvoiteiden saralta. Toinen hieman tuhdimpaa kosteutusta varten ja toinen elvyttämään väsynyttä ihoa. Molemmille iso suositus! :)

Lierac Hydragenist Aquabaume Sos Tehokosteuttaja

Lierac Hydragenist Aquabaume Sos Tehokosteuttaja (tuote saatu testiin)

Todella kosteuttava ja ihon pehmoiseksi jättävä tehovoide, joka sopii mielestäni loistavasti meikin alle. Tätä tuotetta voi käyttää myös naamion tapaan 2-3 kertaa viikossa. Vaikuttavina aineina Lieracin tehokosteuttajassa on ihanat jasmiinin- ja kameliankukkaöljyt, jotka tuo iholle ihanan pehmeyden ja raikkauden tunteen. Tässä voiteessa parasta on juuri sen tehokas kosteutus, mutta koostumus joka ei jää iholle liian tahmaiseksi vaan levittyy todella hyvin ja tasaisesti. Iso suositus kylmilläkin keleillä.

Origins GinZing Energy-Boosting kosteusvoide

Origins GinZing Energy-Boosting kosteusvoide  (tuote saatu testiin)

Origins tuotteet ovat itselleni uudehkoja, mutta jo ensimmäisistä kokeiluista lähtien tykästyin näihin todella paljon. Erityisesti tämä ihana energy-boostin kosteusvoide ihastutti. Tuoksu on mitä huumaavin ja voide levittyy iholle hyvin ja jättää ihon tasaisen tuntuiseksi ja pehmeäksi. Voide on kevyt ja sopii loistavasti meikin alle. Mielestäni tämä kosteusvoide sopii loistavasti hieman väsyneelle ja samealle iholle tuomaan energiaa.

Onko nämä teille jo entuudestaan tuttuja tuotteita tai sarjoja? :)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *