19.11.2016

Sateisen marraskuun piristys

Sateisen ja pimeän marraskuun piristys oli ehdottomasti tänään näkemäni elämäni upein sateenkaari. Ensin kirosimme yllättänyttä sadetta, mutta äkkiä aurinko alkoikin paistaa ja eteen ilmestyi kaksi aivan valtavaa ja selkeää sateenkaarta. Äkkiä sateen kiroaminen muuttuikin siis ihailuksi. Onneksi satuimme juuri oikeaan aikaan oikeen paikkaan! :) Laitoin pienet pätkät myös snapchattiin (monanieminen) ja instagramiin (monasdailystyle), kannattaa käydä kurkkaamassa.

villakangastakki

Aamupäivällä kävimme Aboa Vetuksessa Jazz brunssilla. Olimme heti 11 paikalla ja koko paikka oli aivan täynnä! Ruoka oli oikein hyvää, joten kannattaa Turussa käydessä ehdottomasti testata, mutta paikan varaaminen voi olla ihan fiksua.

villakangastakki1-3

villakangastakki1-2

(*adlinks/giveaway)
Shoes, Timberland* here
Jeans, Levis* here
Jacket, Tiger of Sweden* here
Bag, Michael Kors* similars here
Lipstick, Elizabeth Arden, Luscious Raspberry * here

Päivät Suomessa on mennyt taas ihan hurjaa vauhtia ja huomenna on aika suunnata Krakovaan. Koitan palata taas pikimiten normaaliin päivitystahtiin. Suomen päässä tietokoneella olo jää aina kaiken kaaoksen ja asioiden hoitamisen keskellä.

Nyt toivottelen ihanaa lauantai-iltaa kaikille <3

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Katja
  20.11.2016 at 12:28

  Ihanaa sunnuntaita! <3

  • Reply
   Mona
   20.11.2016 at 19:51

   Samoin <3 Terkkuja nyt Krakovan päästä taas :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *