18.11.2016

Manikyyri

Perjantain kunniaksi tein tänään illalla äidille pikaisen manikyyrin. Kynsien viilaus, lämpimässä öljyvedessä käsikylpy, aluslakkaus, lakkaus ja päälle vielä päällilakka. Sain testattavaksi ihania Treat collection lakkoja ja laitoinkin äidille tätä kaunista delicious sävyä.

Manikyyri, Treat Collection luonnollisemmat kynsilakat

(adlink*)
Aluslakka, Idun*/ Päällilakka, Trind* / Viila, Trind* Kynsilakka, Treat collection*

Manikyyri, Treat Collection luonnollisemmat kynsilakat

Manikyyri, Treat Collection luonnollisemmat kynsilakat

Manikyyri, Treat Collection luonnollisemmat kynsilakat

Nämä Treat Collection merkin kynsilakat ovat ihana lisä kynsilakkojen maailmaan! Mikään kynsilakka ei taida läpäistä täysin luonnollista linjaa, mutta nämä Treat Collectionin kynsilakat pitävät sisällä moniin kynsilakkoihin verrattuna vähemmän haitallisia kemikaaleja.

Tässä tarkemmin lainattua tietoa Treat Collectionin sivuilta:

” Treat Collectionin lakat ovat ”5-free”-lakkoja. Se tarkoittaa, että niiden valmistuksessa ei käytetä yleisimmin käytettyjä riskejä aiheuttavia raaka-aineita. Nyt voit huoletta pitää kyntesi hehkuvina, jopa raskauden aikana tai lasten lähettyvillä – kynsilakkamme ovat myrkyttömiä ja siksi turvallisempia käyttää kuin tavalliset tuotteet.

Näille raaka-aineille sanomme EI:

FORMALDEHYDI
on yksi tärkeimmistä kemianteollisuuden raaka-aineista, jota käytetään kosmetiikassa liuottimena. Se on kuitenkin erittäin allergisoiva ja voi aiheuttaa ärsytystä iholla, silmissä ja hengitysteissä. Sen epäillään myös aiheuttavan syöpää.
FORMALDEHYDI RESIINI
on ominaisuuksiltaan kova ja rikkoutumaton, ja sitä käytetäänkin yleisesti lastu- ja piirilevyjen valmistuksessa. Sen katsotaan kuitenkin altistavan iho-ongelmille ja allergisille reaktioille.
TOLUEENIA
löytyy muun muassa bensiinistä, se on yleisesti käytetty liuotin. Vahvan hajunsa vuoksi se voi aiheuttaa huimausta ja riippuvuutta.

Ympäristölle haitalliseksi ja myrkylliseksi luokiteltu DIBUTYYLIFTALAATTI on usein käytetty pehmitin. Tämä kemikaali pitää muovin notkeana. EU on kieltänyt dibutyyliftalaatin käytön kosmetiikassa, leluissa ja lastentarvikkeissa.
KAMFERI
on dibutyyliftalaatin lailla usein käytetty pehmitin. Muita käyttökohteita kyseisellä aineella ovat räjähteet ja tuholaismyrkyt. Kamferi on psykoaktiivinen ja myrkyllinen aine, joka voi aiheuttaa pahoinvointia, hengitysvaikeuksia ja paniikkikohtauksia. “

Onko nämä Treat Collectionin kynsilakat teille jo tuttuja? :)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Kata
    19.11.2016 at 07:16

    Ma olen kayttanyt jo vuosia PritiNYC kynsilakkoja jotka on ihania. Heilla on myos soijapohjainen kynsilakan postaja joka on mainio. Tehty USA:ssa ja 100% “luonnollinen”.

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *