4.11.2016

Perjantain TOP 6, luonnonkosmetiikka

Tämän viikon Perjantain TOP 6- postauksessa jaossa kuusi luonnonkosmetiikan vinkkiä. Ihania, laadukkaita ja toimivia tuotteita, joita voin lämpimästi suositella. Muutama tuote on jo aikaisemminkin blogissa vilahtanut, mutta joukossa on myös muutamia ihan uusia juttuja! :)

Perjantain TOP 6, luonnonkosmetiikka

(adlinks)
1. Patyka Almond Blossom Body Milk -Mantelinkukka Vartalovoide

Patykan tuotteet ovat ihanan ylellisiä, eikä tämä vartalovoidekaan ole pettymys. Levittyy ja imeytyy hyvin. Tuoksu on tässä huumaava!

“Silkkisen pehmeä vartalovoide jättää iholle kevyen, ylellisen mantelipuun kukan tuoksun. Nopeasti imeytyvä koostumus pitää sisällään mm. aloe veraa, karitevoita ja aprikoosinkiviöljyä. Voide ravitsee, suojaa, uudistaa sekä tarjoaa pitkäaikaista kosteutusta vartalon iholle. Rauhoittavan vaikutuksen ansiosta sopii myös herkälle iholle. Uudistaa ja ehkäisee ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä. Sopii kaikille ihotyypeille. Vegaaninen tuote.”

2. Patyka Marine Crystals Body Scrub -Vartalokuorinta

Yksi parhaimmista kuorinta-aineista, joita olen testannut. Olen kuorinta-aineiden suurkuluttaja ja kriteerit hyvälle tuotteelle on korkeat. Tälle iso iso suositus. Myös tässä on huumaavan ihana tuoksu. Ohjeessa kerrotaan, että pieni määrä riittää, mutta tässä olen hieman eri mieltä. Voi tosin johtua siitä, että olen tosiaan todellinen kuorinta-aineiden megasuurkuluttaja:D Rakastan kuorinnan jälkeistä pehmeää ihoa.

“Merellinen suolakuorinta ylellisiin hemmotteluhetkiin koti-spassa. Tehokkaasti ihoa kuoriva rae koostuu suolakiteiden lisäksi unikonsiemenistä ja sopii myös herkälle iholle. Hyvin levittyvän koostumuksen avulla on helppo kuoria koko vartalo. Kuollut ihosolukko poistuu ihon pinnalta ja tuloksena on pehmeä ja tasainen iho. Raikas tuoksu herättää kehon lisäksi myös mielen. Sopii kaikille ihotyypeille. Vegaaninen tuote. Käyttöohe: Levitä kuorintaa pyörivin liikkein kostealle vartalon iholle ja huuhdo pois. Koostumus on erittäin riittoisaa, joten pieni määrä tuotetta riittää. Käytä ihosi tarpeista riippuen 1-2 kertaa viikossa.”

3. Hurraw! Black Cherry Tinted Lip Balm -Kirsikka Sävyttävä Huulivoide

Ah, tämä huulirasva on tippunut suoraan taivaasta!! Olen kyllä hehkuttanut ennenkin, mutta ansaitsee uudelleen hehkutukset. Tekee huulista pehmeät ja tämä kirsikka yksilö jättää myös kauniin punaisen hehkun huulille. Jos et vielä ole kokeillut Hurraw! huulirasvoja niin kokeile pian!! :)

“Hurraw! -huulivoiteet ovat vegaanisia, reilun kaupan raaka-aineista valmistettuja sekä raakoja (raaka-aineita ei ole kuumennettu yli 47 asteen). Voiteet sisältävät kylmäpuristettuja, huulia ravitsevia kasviöljyjä kuten manteliöljyä, jojobaöljyä sekä kaakaovoita. Kirsikkahuulivoiteessa oleva kirsikkauute on tehty Montanassa kasvaneista, mehukkaista kirsikoista.Villinä kasvavasta alkanna-kasvista tehty uute antaa voiteelle sen syvänpunaisen sävyn, joka huulilla näkyy hyvin kevyenä ja läpikuultavana punana.”

4. Alima Pure Luminous Shimmer Blush -Hohdeposkipuna Leigh

Helposti levittyvä ja vahvasti sävyttävä hohdeposkipuna, joka antaa kauniin hehkun ja värin kasvoille. Ihana tuote sekä arkeen, että juhlaan. Tämä poskipuna saa minulta kiitosta myös pysyvyydestään.

“Vahvapigmenttinen, jauhemainen mineraaliposkipuna on helppo annostella halutun lopputuloksen aikaansaamiseksi. Hehkuva pinta tuo kaunista kuulautta iholle. Leigh on kaunis, ruusuinen sävy. Vegaaninen tuote. 

5. Iroisie Le Sérum Précieux -Seerumi

Aivan mieletön seerumi, joka tuntuu iholla ihan taivaalliselle. Levittyy ja imeytyy nopeasti. Mieto tuoksu on miellyttävä ja tuote jättää kasvot todella pehmeiksi. Todellinen superpommi ihonhoitoon. Iso suositus. Tässä myös loistava lahjaidea ihonhoitoa arvostavalle.

“Ihoa tehokkaasti kosteuttava anti-age seerumi kaikille ihotyypeille. Sopii myös herkälle iholle. Runsas määrä antioksidantteja korjaa ihoa syvältä, heleyttää, kirkastaa ja pehmentää. Merilevä kosteuttaa, vähentää ikääntymisen merkkejä ja antaa iholle suojaa ulkoisia ärsykkeitä vastaan. Auringonkukka ravitsee, kosteuttaa ja silottaa. Ylang ylang rauhoittaa ja ehkäisee tulehduksia. Ihanteellinen tasapainottamaan stressaantunutta tai hormonitoiminnan epätasapainon takia oireilevaa ihoa. Vegaaninen tuote.”

6. Mia Hoytö Lempeä Uni Multivitamin Oil Serum -Öljyseerumi

Ihanat Mia Höytö tuotteet ovat täällä jo monta kertaa vilahtanut, mutta pakko on hehkuttaa tässä yhteydessä tätä ihanaa öljyseerumia, joka on nyt talven tullen aivan mieletön tuote. Myöskin ihana lahjaidea. Öljyseerumi hoitaa ja kosteuttaa tehokkaasti ja jättää ihon todella miellyttävän tuntuiseksi.

“Lempeä Uni öljyseerumi tuo iholle intensiivistä vitamiiniterapiaa sekä tasoittaa ja kirkastaa ihon sävyä. Soluja suojeleva bioaktiivinen yhdistelmä korjaa sekä lisää ihon elastisuutta ja kiinteyttä. A-, B-, C- ja E –vitamiinit ovat öljyseerumin sydän. Ne suojaavat soluja ja korjaavat jo syntyneitä vaurioita. Tehokas antioksidanttisuoja takaa suojan vapaita radikaaleja vastaan ja parantaa ihon suojamekanismeja. Vitamiinit parantavat kollageenin ja elastiinin muodostusta ja ylläpitävät ihon optimaalista kosteuspitoisuutta. Jojobaöljy normalisoi ja elvyttää ihon toimintoja. Mustaherukka ja tyrninsiemenöljy kosteuttavat, hoitavat, vahvistavat ja parantavat ihoa. Puolukansiemenöljy kirkastaa ihoa. Lempeä Uni on nimensä mukaisesti ihoa rauhoittava tuote. Ihoa hellivien ominaisuuksiensa lisäksi sen sisältämän aromaterapeuttisen ruusuöljyn tuoksu rentouttaa ja rauhoittaa myös mielen. Sopii kaikille ihotyypeille. Vegaaninen tuote.”

Oliko joukossa teille jo entuudestaan tuttuja tuotteita? :)

Aikaisemmat Perjantain Top 6 – postaukset:

PERJANTAIN TOP 6, YLIPOLVENSAAPPAAT
PERJANTAIN TOP 6, KAUNIIT PAIDAT

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *