3.11.2016

Arjen luksusta

Seitsemäs vuosipäivä vietettiin täällä Krakovassa hotellissa (Metropolitan Boutique Hotel Krakow) yöpyen. Miten luksusta onkaan viettää hotelliyö omassa kotikaupungissa! Voi todella nauttia ja ottaa kaiken irti hotellin ylellisyyksistä ja rentoutua kunnolla. Näin teimmekin.

Arjen luksusta

Alkuillasta puimme juhla-asut päällemme ja siirryimme Hotellin ravintolaan nauttimaan maukkaan illallisen. Carpaccio kurpitsa, tautisen hyvä lohi ja sitäkin parempi selleripyre sai makunystyrät taivaaseen. Oli ihana viettää rauhallinen ja tunnelmallinen illallinen keskellä viikkoa kahdestaan. Yksistään illallinen olisi ollut meille arjen luksusta. Maistuvan ruuan jälkeen oli ihana sujahtaa mahat täynnä hotellin silkin pehmeiden lakanoiden väliin. Katsoimme vielä pitkän leffan, joka oli myös luksusta kiireisen arjen keskellä. Päätimme ottaa tällaisesta ihanasta yhteisestä ajasta tavan ja ainakin muutaman kerran vuodessa ottaa aikaa arjen keskellä ja suunnata kotikaupungissa hotelliin. Suosittelen lämpimästi tätä kaikille pariskunnille, ystäville ja miksei myös itselle omaksi hemmotteluksi.

Arjen luksusta Arjen luksusta Arjen luksusta

Hemmottelin hotelliyön yhteydessä itseäni ihanilla Mia Höydön uutuustuotteille Helmi heleyttävällä kuorintanaamiolla* ja Sievä puhdistusvoiteella*. Iltapäivällä sujahdimme hotellihuoneen kuumaan kylpyyn, jonne lorautin reilusti hoitavaa Dr. Hauschkan ruusu kylpyöljyä*. ( *tuotteet saatu blogin kautta) 

Varsovan reissulla koin ällöttävän ahaa elämyksen hotellien kylpyammeiden kanssa. Luin iltalehdestä artikkelin, jossa mainittiin kylpyammeen olevan yksi hotellien likaisimmista paikoista! :D Tämänkin uhalla otin tällä kertaa riskin ja luotin kylpyhuoneen siisteyteen. Riski kannatti ottaa, sillä kuuman ruusukylvyn jälkeen olo oli t-o-d-e-l-l-a rentounut ja ihana. Juuri sitä mitä nyt tarvittiin.

Arjen luksusta Arjen luksusta

Aamulla kävimme vielä hotellin kuntosalilla, josta siirryimme nauttimaan aamupalan, ennen kuin oli aika kirjautua ulos ja lähteä takaisin kotiin. Parasta on, että meillä on vielä joulukuulle luvassa vastaavanlainen hotellihemmottelu uudelleen! Vielä vähän rentouttavampana kokonaisuutena. En malta odottaa sitä. Siitä lisää joulukuussa;)

Ihanaa torstai-iltaa kaikille!

Ja iso iso kiitos muuten kaikille ihanista kommenteista eiliseen postaukseen. Saitte ison hymyn täällä päässä aikaan. ♥


You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *