13.10.2016

Black pencil skirt

Asukuvat kehiin, jotka rakas äitini kuvasi heidän Krakovan matkan aikana. Nämä olivat melkein unohtuneet koneelle. Sujahdimme äidin kanssa naapurin takapihalle, josta löysimme puoliksi vahingossa tämän kauniin vihreikön rapistuneine muureineen ja ovineen. Aika yllättäviä paikkoja löytyy ihan omilta kulmilta, kun uskaltaa kurkistaa ovenkarmia pidemmälle.

Omaa ovea pidemmälle lähdetään tänään, nimittäin illalla on lento Suomeen! Olen viikon taas Suomessa ja ohjelmaa riittää mukavasti aamusta iltaan melkein joka päivä. Ensimmäisenä perjantaina on vuorossa huikea The Blog Awards gaala. Ihana nähdä piiiiiitkästä aikaa muita bloggaajia ja laittautua juhlatamineisiin;) Juhlat eivät suinkaan kuitenkaan jää siihen, vaan heti lauantaina juhlimme rakkaan ystäväni häitä Turussa. ♥ Mieletön viikonloppu ja viikko siis tulossa. Nyt toivon vaan kovasti, ettei flunssa tee uusintaa. Meillä kotona on ollut ihan järkyttävän kylmä ja muutamana yönä olen herännyt siihen, että olen hampaat kalisten palellut. Paljon siis c-vitamiiniä ja viherjauheita poskeen!

Pencil skirt, Ellos

Pencil skirt, Ellos

Pencil skirt, Ellos

Pencil skirt, Ellos

Pencil skirt, Ellos

Pencil skirt, Ellos

Pencil skirt, Ellos

Pictures, Eija Laine / edited by me

(all adlinks/*giveaway)
shoes, Christian Louboutin
skirt, Ellos* (HERE)
shirt, Ellos* (similar HERE & HERE )
bag, By Malene Birger*
watch, Triwa* (HERE)
bracelet, Orsay (similar HERE)

Mitäs mieltä olette tästä kynähameasusta ja kuvauspaikasta? :)

You Might Also Like

12 Comments

  • Reply
    Pinja
    13.10.2016 at 10:21

    Siis vau mikä kuvauspaikka! Ja asukin niin tyylikäs kuten aina :) xx

    • Reply
      Mona-admin
      13.10.2016 at 11:08

      Kiitos ihana Pinja <3 Haleja :)

  • Reply
    Tuula / Tuula's life
    13.10.2016 at 10:52

    Tykkään kynähameista! Tyylikkäältä näyttää hame päälläsi. Ja jännittävä on tuo kuvausympäristö.
    Tervetuloa Suomeen ja onnea The Blog Awardseissa!

    • Reply
      Mona-admin
      13.10.2016 at 11:08

      Kiitos Tuula <3 Ja onnitteluista myös, mutta ehdolla en kyllä ole;) Mutta laitan onnittelut eteenpäin upeille ehdokkaille :D <3

  • Reply
    Minna
    13.10.2016 at 11:27

    Mieletön kuvauspaikka ja kynähame on yksi naisen vaatekaapin pakoista. Olenkohan ihan hakuteillä, mutta minusta tyylisi on muuttunut Krakowalaisemmaksi. Siis sillä tavalla, että tyylisi on vielä naisellisempi kuin aikaisemmin. Toki naisellinen olet minun silmissäni kyllä ollut aina. Itselleni, hyvin tyypillisenä maanläheisenä ja käytännöllisenä, suomalaisena käynti eteläisemmässä Euroopassa ja erityisesti juuri Puolassa saa kuitenkin aina ymmärtämään, että he oikeasti ovat usein meitä (poikkeuksia toki meistäkin löytyy) huomattavasti naisellisemmin pukeutuvia ja itsensä kantavia. Usein loukkaannumme kun joku muu (siis usein miespuolinen somessa) sanoo sen ääneen, mutta kyllä siinä taitaa totuudensiemen piillä.

    • Reply
      Mona
      13.10.2016 at 13:43

      Kiiitos Minna ihanasta kommentista <3 Arkena edelleen pukeudun kyllä tosi mukavuudenhaluisesti, mutta voipi olla, että täältäkin jotain vaikutteita saanut. Tosin monesti täällä tuntuu kyllä itsensä alipukeutuneeksi :D Olen jo miljoona kertaa miettinyt streetstyle juttua Krakovasta, mutta vieläkin se on jäänyt. Pitää joku aurinkoinen päivä ryhdistäytyä ja mennä kaupungille kameran kanssa bongailemaan ;)

  • Reply
    V
    13.10.2016 at 11:51

    Always gorgeous and I miss you!

    • Reply
      Mona
      13.10.2016 at 12:36

      I miss you too <3 <3 <3 <3

  • Reply
    ruska
    13.10.2016 at 13:55

    Kiva asu. Onko sun hiukset puolestavälistä alas vielä värjättyä kohtaa? Tuo oma väri näyttää ihanalta. Oletko ajatellut leikata nuo värjätyt pois?

    • Reply
      Mona
      13.10.2016 at 14:18

      Kiitos Ruska <3 :) Itseasiassa hiukset ovat ihan kokonaan omaa väriä latvaan asti. Kaipa se tukka vaan on viime vuosina tummentunut joten juuresta lykkää tummempaa esiin :D Ja usein tietysti aurinko ja hiusten muotoilu värjää ja haalistaa latvoja tyveä herkemmin:) Ja en missään nimessä ole ajatellut leikkaavani :D Hiukset ovat itselläni se puoli mistä tykkään ehkä eniten. Rakastan kyllä long bob hiusmallia ja ihan lyhyet ovat myös super tyylikkäät, mutta itse viihdyn parhaiten super pitkissä. Ei haittaisi vaikka tästäkin vielä kasvaisi pidemmiksi. Olen myös ollut tosi tyytyväinen, että puhdasruokavalio ja lisäravinteet vaikuttaa tosi paljon myös hiusten kuntoon ja paksuuteen. Jos tukka joskus ohenee reilusti niin sitten leikkaan, mutta en muuten :)

  • Reply
    Salla @sallashome
    13.10.2016 at 17:06

    Siis WAU Mona, mitä kuvia! Ihanan elegantti asu , kaunis sinä ja toi kuvausmiljöö! <3

    • Reply
      Mona
      13.10.2016 at 17:08

      Ihana murunen <3 <3 <3

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *