12.10.2016

Salla @sallashome

Olen moneen kertaan jo maininnut ihanasta Sallasta, joka on elokuusta lähtien ollut blogini virtuaaliassarina. Nyt viimein saatiin tehtyä Sallasta tarkempi esittely tänne blogiin aivan huikean upeine kuvineen, jotka Sallan ystävä Nina Dansk on ottanut! :)

Etsin kesällä itselleni assaria ja sainkin hurjan määrän mielettömiä hakemuksia, iso iso kiitos niistä. Kannustan kaikkia, joita blogiassarin hommat kiinnostaa laittamaan ihan avoimia hakemuksia bloggaajille. Uskon, että moni blogikolleegakin on assarin tarpeessa, joten mikäs sen parempi, kuin olla etunenässä osoittamassa kiinnostusta ennen kuin bloggaaja ehtii välttämättä erikseen edes hakea hommaan tekijää! :)

Monet ovat minulta kyselleet, että  mitä ihmettä virtuaaliassari bloggaajalle voi edes tehdä. Bloggaaminen kun on niin henkilökohtaista hommaa. Vastaan aina näihin kysymyksiin, että oikeastaan lähes kaikkea mitä itsekin teen! Sallasta on ollut aivan valtava apu ja heitellään ideoita puolin ja toisin. Kirjoitan edelleen kaikki postaukseni tietysti itse, mutta Salla auttaa postauksien inspiroinnissa, kerää materiaalia ja myös suunnittelee julkaisukalenteria. Somen päivitys on myös hyvin aikaa vievää hommaa ja Sallasta on myös sen saralla iso apua ideoiden jakamisessa ja arttikeleiden etsimisessä. Vaikka toki mielelläni tekisin Sallan kanssa fyysisesti samassa paikassa töitä niin on myös valtava vahvuus, että Salla on Suomen päässä, jolloin hän pystyy auttamaan monissa asioissa, jotka vaatii läsnäolon Suomessa.

En voisi olla iloisempi, että Salla on nyt osa Mona’s Daily Style- tiimiä. Myönnän, että minulle ei todellakaan ole kaikkein helpointa antaa vastuuta ja tehtäviä jollekin toiselle. Sisälläni on vahva pieni perfektionisti ja persoona, joka haluaa aina tehdä kaiken itse. On kuitenkin ollut jo muutamassa kuukaudessa ihan mielettömän mahtavaa saada jakaa asioita ja olen kovin kiitollinen siitä, että olen löytänyt vierelle Sallan, johon on helppo luottaa. Sallalla tuntuu olevan myös niin paljon energiaa, että välillä huomaan itse väsyneenä päivänä saavani jo pelkästään hänen viesteistään uutta virtaa päivään :)

Ihana inspiroiva ja niin kultainen tyyppi, että en voi kuin olla kiitollinen, että meidän tiet kohtasi tänä kesänä. Salla tulee keksimään tulevaisuudessa varmasti mielettömiä juttuja, joten on mahtava seurata myös hänen omien projektien etenemistä:) Suosittelen laittamaan hetimiten Sallan täydellisyyttä hipovan instagram tilin seurantaan!

salla1-1

salla3

salla2-3

salla5-2

Kuvat, Nina Dansk / @ninadansk

Nyt päästetään kuitenkin itse Salla ääneen. Kokosin muutaman kysymyksen, joiden avulla saa vähän selkoa siitä millainen Salla on! :)


Mitkä kolme adjektiivia kuvaavat sinua parhaiten?

Iloinen, sinnikäs, helposti lähestyttävä.

Mistä unelmoit?

Vaikka mistä! Esimerkiksi olen jo lapsesta asti unelmoinut huonokuntoisen asunnon kunnostamisesta kauniiksi.

Mitkä ovat kolme vahvinta puoltasi?

Haluan nähdä ihmisissä hyvää.

Neuvottelutaito.

Tuumasta toimeen -asenne.

Entä kolme huonoa tapaa?

Kailotan helposti puhelimeen puhuessani.

Vaikka minulla olisi kiire, minun on saatava kutoa puikko loppuun (Olen parantumaton käsityöihminen ja kannan lähes aina kudinta mukanani. Kuvan neule on muuten yksi uusimmista käsitöistäni!).

Näplään hiuksiani luennolla kuunnellessani.

Mitä harrastuksesi kertovat sinusta?

Se, että minulla on kokoajan joku projekti menossa kertoo siitä, että nautin tekemisestä ja mieleni lepää jatkuvassa puuhastelussa. Rakastan myös kieliä ja eri kulttuureja. Mielestäni se kertoo avoimuudesta ja halusta oppia uutta.

Milloin kokeilit viimeksi jotain uutta?

Perustin yrityksen nyt kesällä 2016.

Missä näet itsesi 5 vuoden kuluttua?

Vaikea sanoa, mitä elämä tuo tullessaan! Toivottavasti mieluisissa työtehtävissä ja muutenkin elämä hyvällä mallilla! :)

Mitkä ovat kolme parasta lukemaasi kirjaa?

L.M. Montgomeryn Runotyttö – sana kaunis ei riitä kuvailemaan tätä koskettavaa nuoren tytön kasvutarinaa! ♥ Vaikka teoksen teemat ovat aika synkkiä, Runotyttö on täynnä myönteistä elämänhalua ja uskoa tulevaan.

Katriina Järvinen ja Laura Kolbe, Luokkaretkellä hyvinvointiyhteiskunnassa – juuri sitä pohdiskelevaa otetta yhteiskunnallisiin asioihin, jota rakastan! Plussaa siitä, että kirja on kirjoitettu kahdesta eri näkökulmasta.

Miika Nousiainen, Vadelmavenepakolainen – niin hauska ja oivaltava kirja, ja kolahtaa muhun erityisesti, koska olen asunut Ruotsissa. :D Viihdyttävää huumoria ja yhteiskunnallista satiiria samassa paketissa.

Miten päädyit hakemaan virtuaaliassarin paikkaa?

Näin Instassa Monan ilmoituksen assarin paikasta, ja hain! Olen lukenut Monan blogia ihan alkuajoista lähtien ja samastun Monan kanssa tosi moneen asiaan, ja halusin olla osa tiimiä. Olen niin iloinen ja kiitollinen, että pääsin mukaan! ♥

Nimeä kolme asiaa, jotka yhdistävät sinua ja Monaa.

Myönteinen elämänasenne, rakkaus kauniisiin asioihin, omatoimisuus uusien asioiden opettelussa.

Mikä on parasta blogiassarin työssä? Entä huonointa?

Parasta on ehdottomasti se, miten paljon uusia asioita tässä oppii, ja mitä ihania uusia mahdollisuuksia avautuu, ja se, että tätä kautta tutustuu mitä ihanimpiin ihmisiin! Huonoja puolia ei tule mieleeni, mutta jos nyt joku pitäisi mainita, niin se, ettei yrittäjän työssä ole selkeitä työaikoja ja toisinaan päivät saattavat venyä paljonkin. Mutta se ei haittaa, kun tekee sitä, mitä rakastaa, ja Mona toppuutteleekin minua pitämään myös vapaata. ;)

Jos voisit toteuttaa minkä tahansa materiaalisen unelman, mikä se olisi?

Isosti ajatellen oma asunto, pienemmällä mittakaavalla varmaankin Chanelin klassikkolaukku. Sen ostaisin käytettynä, kierrätys kunniaan! :)

Mistä sinut löytää sosiaalisesta mediasta?

Instasta mut löytää nimellä @sallashome, ja Pinterestistä nimellä Salla’s Home. Tervetuloa kaikki mukaan! :)

 

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Nina
  12.10.2016 at 12:03

  Kuulostaa siltä, että olet Mona löytänyt aarteen! Mä en juuri nyt tarvitse assaripalveluita, mutta tollasen neuleen ehdottomasti! :) Ottaako Salla neuletilauksia vastaan? ;)

  • Reply
   Mona
   12.10.2016 at 12:07

   No sanos muuta, todellakin aarteen <3 Joooo laita Sallalle viestiä neuleesta, ottaa varmasti vastaan tilauksia <3 :)

 • Reply
  Äiti
  13.10.2016 at 12:14

  Hyvä, Salla! Pienestä asti aina jokin puuha tai projekti menossa. Rakkaus käden taitoihin ja loputon paristo olleet sun ominaisuutesi aina!

  • Reply
   Mona
   13.10.2016 at 12:29

   “loputon paristo” Mona huomannut tämän jo muutamassa kuukaudessa :D Salla on ihana <3

 • Reply
  Business Woman
  14.10.2016 at 18:46

  Minulla olikin eilen tilaisuus tavata Salla ja täytyy kyllä sanoa, että ihana löytö <3 Olet Mona onnekas!

  • Reply
   Mona
   14.10.2016 at 22:53

   Voiii ihanaa <3 Kiitos ihana kun jätit kommenttia :) Ja kyllä, olen kyllä onnekas ja niin iloinen Sallasta <3

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *