10.10.2016

By Malene Birger nahkahousut

Syksyn tulo tarkoittaa sitä, että nahkahousut voi ottaa taas käyttöön! Nämä ihanat By Malene Birger nahkahousut ovat olleet ehkä yksi parhaimmista vaatehankinnoistani koskaan. Ne olivat kyllä törkeän kalliit, mutta ovat maksaneet itsensä helposti takaisin. Nämä ovat varmasti muutamien Liu Jo farkkujen ohella yhdet käytetyimmistä housuistani. Kovasta käytöstä huolimatta ne ovat pysyneet melkein kuin uusina.

By Malene Birger nahkahousut

Jalassa olevat uudet Elloksen konjakinruskeat nilkkurit sopivat loistavasti nahkahousujen kanssa. Sivussa olevat vetoketjut tuovat särmää ja väri sopii täydellisesti Mulberryn Alexan kanssa. Nilkkurit ovat myös todella hyvät jalassa. Näiden ja H&M sandaalien lisäksi haaveilen vielä muutamia konjakinvärisiä ihanuuksia, joita täällä kuolasin…;) Saan aina syksyisin fiksaation muutamista väreistä, joita käytän kesäisin vain hyvin vähän. Näihin lukeutuu konjakinruskea, viininpunainen ja vihreä. Joka vuosi sama homma.. Pitäisiköhän joskus uudistua…?

By Malene Birger nahkahousut

By Malene Birger nahkahousut

By Malene Birger nahkahousut

By Malene Birger nahkahousut

By Malene Birger nahkahousut

Shoes, Ellos* (HERE)
Pants, By Malene Birger (HERE)
Shirt, Ellos* (HERE)
Bag, Mulberry Alexa
Scarf, Day Birger Et Mikkelsen (HERE)
Sunglasses, Ray Ban (HERE)
(*giveaway/adlinks)

Nahkahousujen lisäksi myös huivit ovat nyt tehokäytössä. Siivosin viime viikolla huivikaapin ja samalla päivittelin Eetulle miten ihanaa on taas ottaa käyttöön kaikki muhkeat huivit. Muutama Day Birger Et Mikkelsen villahuivi ja yksi mieletön Marja Kurki huivi ovat ehkä omat lempparini. Tekisi mieli käyttää paksuja huiveja melkein sisälläkin pitkän huivitauon jälkeen :D Huivikaapin siivouksen jälkeen on seuraavana projektina vaatehuone. Tykkään hurjasti meidän Krakovan kodin vaatehuoneesta, MUTTA se on epäkäytännöllinen. Suunnittelin hieman jo hakevani Ikeasta Malm lipaston, jonne voisi Konmari-tyyliin viikata neuleita ja muita paitoja ja vaatehuoneen hyllyt voisi sitten jättää laukuille, kengille jne. Tosin en kyllä yhtään tiedä milloin tähän vaatehuoneen siivoamiseen löydän aikaa. Seuraavat pari viikkoa on niin täynnä ohjelmaa (kivaa sellaista), että vaatehuoneen siivous taitaa jäädä marraskuun puolelle.

Mitäs mieltä siellä ollaan tästä syksyn asusta nahkahousujen kera?? Ja hei mitä teille kuuluu??? Laittakaahan kommenttia tulemaan. Risuja, ruusuja, päivän mietelauseet. Mitä ikinä mieleen juolahtaa! :)

Pst. Muistakaa käydä poimimassa edellisestä 3 x smoothie vatsan hyvinvointiin– postauksesta vinkit energiseen alkavaan viikkoon!! ;)

(linkit mainoslinkkejä / adlinks)

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Minna
  10.10.2016 at 12:21

  Nahkahousut ja syksy on täälläkin vähän niinkuin “must-juttu” ja minullekin tuo konjakki yhdistettynä viininpunaiseen kuuluu jokasyksyisiin asusteisiin. Meillä mieskin on jo oppinut, että syksy alkaa siitä kun eteinen täyttyy kyseisistä väreistä. Täytyisi varmaan skarpata ja yrittää uudistautua, mutta jotenkin tuntuu siltä, että sielu tietää mitä värejä milloinkin tarvitsee, ja kirkas turkoosi esimerkiksi ei vastaa ollenkaan minulle syksyyn kuuluvia värejä. Joko Krakowassa on niin viileää, että nahkahousuissa ja kaulaliinassa voi liikkua?

  • Reply
   Mona
   10.10.2016 at 12:31

   Hih nimenomaan – syksy alkaa siitä kun nämä värit valtaa eteisen kaapin :DDD Ihanaa kuulla, etten ole ainut kaavoihin kangistunut ;)
   Jooo nyt on Krakovassa tosi viileä jo. Vaikka olisi aurinkoinen päivä niin ehdottomasti pitää olla paksumpi takki päällä. Nyt itseasiassa jäi vähän väliin sellainen “välikelin” vaihe. Trenssi nimittäin alkaa olla jo liian kylmä :OO Tietty kerrospukeutumalla voi kevyemmistäkin takeista vielä nauttia, mutta kyllä äkkiä tulee vilu. Hanskat ja paksu kaulaliina alkaa olla jo must.

 • Reply
  Kristiina
  10.10.2016 at 12:24

  Kiitos kysymästä, aamu alkoi liikutuksen kyyneleillä. Sain mun toiselta puoliskolta viestin “I just want to lay on your chest and listen to your heartbeat.” <3
  Pitkä etäisyys on kauheaa, on päiviä ettei halua sängystä nousta. 3 pitkää videopuhelua, aamulla, päivällä ja illalla on elämän kohokohtia joka päivä.
  Kohta lähden kirppiskierrokselle ja kahville. Saa vähän muuta ajateltavaa :)
  Mukavaa alkanutta viikkoa Krakovaan! Pus

  • Reply
   Mona
   10.10.2016 at 12:29

   Voih, voin vaan kuvitella, että on välillä raastavaa olla niin pitkällä rakkaasta:'( Mutta onneksi nykyään on helppo pitää yhteyttä netin välityksellä:) Skype ja facebookit ja muut on kyllä parhautta. Itsekin niitä aina kiittelen, kun voi pitää perheeseen niin helpolla yhteyttä.
   Kirppis ja kahvit kuulostaa ihanalle. Mä vielä koitan täältä löytää hyviä kirppareita, mutta en vielä ole löytänyt. Kahville taidan itsekin suunnata, kun oma kahvi maistuu kuralle ihanien paahtimoiden kahvien jälkeen :DDD
   Pus ja kivaa viikkoa myös sinne <3 <3

 • Reply
  Salla (@sallashome)
  10.10.2016 at 13:13

  Ihanat housut, niin ajattoman tyylikkäät! Multa löytyy samantyyliset henkkamaukalta, joskaan ei oikeeta nahkaa. Joskus vielä ostan tollaset ihanat! <3 :)

  • Reply
   Mona
   10.10.2016 at 13:26

   Totta, että nää on kyllä ajattomat. Simppeli malli ei vanhene ja veikkaan, että kunhan vaan kestää kulutusta niin varmasti on käytössä vielä monen monen vuodenkin päästä! :)

 • Reply
  PL
  10.10.2016 at 16:13

  Minä ostin nuo samat nahkahousut loppukesästä kun satuin saamaan puoleen hintaan! En ole vaan uskaltanut/saanut aikaiseksi laittaa niitä vielä kertaakaan jalkaan sovituksen jälkeen. Olen jotenkin jäänyt miettimään kun jotkut kommentoivat, että ovat ostaneet normikokoaan yhtä pienemmät, ja minun ovat juuri sitä normikokoani. Toisaalta tuntuivat varsinaisilta nakinkuorilta, mutta osoittautuvatko kuitenkin liian isoiksi. Luulen, että pienempi koko ei olisi mennyt pohkeesta poikkisauman takia. Että tällaisia pohdin sen lisäksi, että minkäköhän kenkien kanssa niitä pitäisin. Kiitos yhdestä kenkävinkistä!

  • Reply
   Mona
   10.10.2016 at 16:45

   Eikä, puoleen hintaan?! :O Olipa todella hyvä löytö!!!! :) Kiva, että tästä oli kenkävinkkiä :) Itse tykkään näistä housuista myös avokkaiden kanssa tosi paljon, mutta ne nyt ei tietty syksyn ja talven aikana oo ulkona ne käytännöllisimmät. Mutta eniten tulee käytettyä ihan rentojen tennareiden esim Conssien kanssa tai sitten juuri nilkkureiden.
   Ja mulla nää on aika normi kokoa muuten, mutta vyötäröltä vähän isot eli sen puoleen olisi mennyt pienemmät, mutta muuten ei olis kyllä takapuolesta ja reisistä mennyt koon pienempi malli :DD

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *