8.10.2016

Toiveasu

Vihdoinkin pääsen kunnolla käyttämään takkeja, huiveja, nilkkureita ja saapikkaita täällä Krakovassakin;) En muista milloin syksyn tulo olisi ollut näin ihanaa. Vaikka koko alkuviikko on satanut ja ollut ihan synkkää, en ole antanut sen häiritä. Päin vastoin on ollut ihana fiilistellä vähän kylmempiä ilmoja, laittaa villasukat jalkaan ja juoda liikaa teetä. Tänään kaupungille lounaalle lähtiessä huomasin myös, että nahkatakki alkaa olla jo liian kevyt! Eli villakangastakit, täältä tullaan!! :D

Syksyn tullen vaaleat asukokonaisuuteni alkaa tummentua ja mustan lisäksi rakastan burgundya eli viininpunaista väriä. Olenkin saanut nyt luotua mukavan must have listan muutamista viininpunaisista vaatteista. Yksi on pitkähihainen burgundy neulemekko! Sen pitää olla polviin asti ulottuva ja pehmeää materiaalia. Tässä kokonaisuus, jonka aion pukea jahka hankin tämän must have listalla olevan mekon.

toiveasu

Hattu, Ted Baker / Laukku, Celine / Neulemekko, Zalando Essentials / Ylipolvensaappaat, Rapisardi (adlinks)

Mustat täydelliset ylipolvensappaat löytyy jo kaapista, mutta burgundyn neulemekon lisäksi hankinnassa on myös musta hattu. Laitoin muuton yhteydessä kaikki mustat hattuni kiertoon ja nyt vähän haikailen niiden perään. Haavelistalla on myös musta Celinen laukku, mutta se saa luvan odottaa vielä muutaman vuoden. Mitäs te tykkäätte tästä kokonaisuudesta ja onko siellä muita, joilla burgundyn värin haikailu nostaa pintansa aina näin syksyn tullen? :)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *