1.10.2016

Lokakuun treenihaaste

Elokuun lopussa mainitsin syksyn treenihaasteista ja siitä, että nyt on aika ottaa itseään tosissaan niskasta kiinni. Tyypillisesti kovan alkuinnostuksen jälkeen tulin kipeäksi ja vielä niin kovaan kuumeeseen, etten vuosiin muista olleeni niin kipeäni. Stressi koko kesän härdellistä varmasti purkautui kerralla ja niinpä oli aloitettava treenit taas uudestaan. Lannistua ei tietenkään kannata vaan aina nousta uudelleen ja katsoa eteenpäin. Nyt syyskuun loppu sujui treenien osalta kohtuullisen hyvin siihen nähden, että kuukausi oli todella kiireinen. Lokakuu näyttää vähintään yhtä kiireiseltä, mutta treeneihin aion ottaa uuden vaihteen päälle. Sairastelun jälkeen maltoin ottaa varovasti, mutta nyt kroppa alkaa olla taas hereillä ja siinä kunnossa, että se pystyy ottamaan vastaan enemmän.

Aika siis astua omalta mukavuusalueelta pois ja tehdä vähän enemmän ja vähän kovemmin!!

ready to work!

Pants, HERE / Shoes, HERE / Top, HERE / Cap, HERE / Shirt, HERE (adlinks)

ready to work!

Lokakuun viikottaiset treenitavoitteeni kulkevat pääosin tällä kaavalla:

3 kovaa treeniä

2 kevyttä treeniä 

2 lepopäivää, joihin kuuluu kevyt palauttava venyttely tai jooga

Näillä siis mennään ja otetaan omasta kehosta kaikki irti! Onko joku muu myös mukana lokakuun treenihaastessa? Nyt on aika laittaa oma hyvinvointi ja keho etusijalle. Myös kiireisen syksyn jaksaa paremmin, kun antaa ensin itselleen sen mitä me jokainen tarvitaan – lisää virtaa liikunnasta! :)

Ihan mahtavaa ja energistä lokakuuta kaikille!!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Sandy S
  1.10.2016 at 21:29

  Itse olen tuoreeltaan joogaan hurahtanut, mutta muuten samoilla tavoitteilla liikutaan, kolme salitreeniä, pari kävelylenkkiä ja iltaiset rentouttavat joogailut päälle olisi tarkoitus vakiinnuttaa lokakuun aikana. Minun on muuten jo pitkään pitänyt toivoa sinulta ruokavaliokuulumispostausta. Aikoinaan kirjoittelit kuinka jouduit jättämään ruokavaliosta pois monennäköistä vatsaongelmien vuoksi ja kuulisin mielellään miten nyt syöt. Olen itse ollut nyt neljä vuotta gluteeniton ja kolme viikkoa sitten jätin maitotuotteet, ja olo on kyllä merkittävästi parempi.

  • Reply
   Mona
   3.10.2016 at 10:04

   Jooga on kyllä ihanaa <3 Ja kiitos postaustoiveesta! Ruokavaliokuulumiset siis työn alle. Tällä hetkellä vatsani on tosi hyvässä kunnossa ja voin huoletta nauttia mitä vaan, kun muistan kohtuuden. Joka päiväiseen käyttöön ei kyllä edelleenkään sovi monet jutut. Kyllä sitä paljon paremmin vaan voi, kun löytää itselleen sen parhaan mahdollisen ruokavalion :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *