10.9.2016

Krakow restaurant, Karma

Meillä ollaan hurahdettu totaalisesti kahvien maailmaan. Eetu on opiskellut kahvinkeitosta enemmän, kuin osasin itse edes ajatella kahvista riittävän opiskeltavaa. Krakova on kahvihifistelijän paratiisi, sillä huikeita kahviloita riittää monen kulman takana.

Yksi sellainen on nimeltään Karma.

Krakow restaurant, Karma

Sympaattinen pieni kahvila löytyy vanhan kaupungin laidalla Krupnicza kadulta. Kahvit voi jäädä nauttimaan myös pienelle terassille. Me valitsimme pöydän sisältä, mutta ikkunan vierestä, jolloin tunnelma oli kuin terassilla istuessa.

Kahvista erityisen hyvää Karmassa tekee se, että heillä on oma kahvipaahtimo ja hyllyiltä voi myös ostaa näitä asiakkaat kotiin.

Hyvän kahvin lisäksi Karmasta saa herkullisia aamiaisia tai lounaita. Itse päädyin valitsemaan pannarit kauden hedelmillä. Annos oli niin valtava (ja myös erittäin herkullinen), etten edes minä jaksanut sitä kokonaan. Loistava vaihtoehto siis nälkäiselle vaikka aamupalaksi jaettuna ystävän kanssa.

Krakow restaurant, Karma Krakow restaurant, Karma Coffee Roaster Krakow restaurant, Karma Coffee Roaster Krakow restaurant, Karma Coffee Roaster Krakow restaurant, Karma Coffee Roaster Krakow restaurant, Karma Coffee Roaster Krakow restaurant, Karma Coffee Roaster Krakow restaurant, Karma Coffee Roaster

Sympaattinen ja herkullinen kahvila, joten suosittelen lämpimästi kokeilemaan! Ehdoton kahvihifistelijöille, pannarifaneja unohtamatta.

Karma

Ul. Krupnicza 12/3
31-123 Kraków

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Eeva Kannisto
  10.9.2016 at 09:45

  Sori,olen vallan unohtanut kiittää sinua. Kyselin taannoin hyvää ruokapaikkaa Turussa,kyllä löydettiin.Päädyttiin Smör ravintolaan.Valinta osui ja ruoka oli oikein hyvää. Kiitos!

 • Reply
  Laura
  10.9.2016 at 13:36

  Luulen, että kävin samassa kahvilassa kesäkuussa viikonloppureissulla. Karma-kahvilassa, jossa me oltiin, oli myös kiva sisäpiha ulkona jossa oli mukava istuskella. :) Ja cappucino oli hyvää!

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *