10.9.2016

Kesäasu syyskuussa

Mittari näyttää melkein kolmeakymmentä!! Huh ja hei. Tuntuu, että toistan täällä jatkuvasti itseni, mutta voi veljet kyllä nautin näistä alkusyksyn lämpimistä keleistä täällä Krakovassa <3 Jos jollain on vielä joku syyskuun viikonloppu vailla tekemistä niin hop varaamaan lennot aurinkoiseen Krakovaan!! ;)

Tässä alkuviikolta yksi super kesäinen asukokonaisuus. Eikä muuten ollut yhtään liikaa päällä :D Jalassa olevat vaaleanpunaiset espandrillokset ovat niin ihanat ja rakastan niitä, MUTTA olin todella pettynyt kyllä näiden kenkien laatuun:( Kengät ovat jalassa ihan taivaallisen pehmeät ja niin söpöt, että rakastuin samantien, mutta jo viikon käytön jälkeen kantapäistä kengät olivat kuluneet poikkeuksellisen paljon. Kyllä harmitti, koska nämä ovat muuten niin täydelliset kesäkengät. Alkuun mietein, että mahdankohan vaan kävellä jotenkin oudosti, mutta kyllähän silloin muutkin kengät olisivat menneet huonoiksi kantapäistä ja näin ei ole käynyt, kuin todella edullisten ballerinojen kanssa… Onko muilla samoja kokemuksia vastaavista kesäkengistä?

Summer outfit on September

Summer outfit on September

Summer outfit on September

Summer outfit on September

Shoes, Emma* HERE
Shorts, Pull & Bear
Shirt, Vero Moda* HERE
Bag, Ilse Jacobsen*
Sunglasses, DG*
(giveaway*/adlinks)

Tänään saimme äitini ja isäpuoleni tänne Krakovaan. Aamupäivä on kierretty ja käyty syömässä. Illalla on tarkoitus vielä piipahtaa vanhassa kaupungissa ja huomenna vietämme äitini viisikymppisiä <3 :) Ihanat päivät siis luvassa! Koitan pysyä tahdissa kyllä täällä bloginkin puolella ja laitan äidin tietysti kuvailemaan asuja;)

Ihanaa lauantaita kaikille <3

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *