7.9.2016

Krakow restaurant, Glonojad

Vegaaneille löytyy Krakovasta paljon valinnanvaraa. Moni ajattelee, ettei Puolasta saa muuta, kuin makkaraa, mutta tämä on aivan väärä luulo. Krakova on todella trendikäs kaupunki kahvila- ja ravintolakulttuurin osalta. Kasvisravintoloita on yllin kyllin ja ruoka niissä hyvää. Ainakin niissä, jotka olen jo itse ehtinyt testata.

Tällä kertaa esittelyssä Glonojad, joka sijaitsee aivan vanhan kaupungin laidalla lähellä Krakowska ostaria. Paikka on hyvällä paikkaa aivan lähellä kaikkea, joten täällä poikkeaminen vaikka lounaalla shoppailun lomassa on loistava idea. Ravintolassa on itsepalvelu, joten tilaus tehdään tiskiltä, josta myös annos haetaan nimellä kutsuttaessa. Listalta löytyy niin burritoja, wrappeja, mehuja, smoothieita ja päivän erikoismenuja, joihin kuuluu pääruuan lisäksi myös keitto ja jälkiruoka.

Glonojad Vegetarian & Vegan Restaurant · Kraków, Poland Glonojad Vegetarian & Vegan Restaurant · Kraków, Poland

Burriton kanssa saa valita salaattitiskin antimista kaksi eri salaatti. Minun lautaselleni päätyi punajuurta ja tulista pinaattisalaattia. Burrito oli oikein maistuva ja myös täyttävä. Valitsemani banaanismoothie oli pieni virhevalinta. Smoothiessa oli käytetty banaanin sijaan lähinnä jäitä, joten makua sillä ei ollut nimeksikään. Seuraavalla kerralla valitsen mieluummin 100% tuorepuristetun mehun.

Glonojad Vegetarian & Vegan Restaurant · Kraków, Poland Glonojad Vegetarian & Vegan Restaurant · Kraków, Poland Glonojad Vegetarian & Vegan Restaurant · Kraków, Poland Glonojad Vegetarian & Vegan Restaurant · Kraków, Poland

Mainio paikka, joka kannattaa ehdottomasti testata. Ainakin kasvissyöjille ehdoton vaihtoehto! :) Hyviä vaihtoehtoja ovat myös Fitagain Cafe , Green day (tästä tulossa vielä postausta) ja Hamsa Hummus & Happiness. Hyviä paikkoja riittää ja joka kerta, kun multa pyydetään suositteluja on todella vaikea sanoa vain yhtä ravintolaa Krakovasta!

Glonojad, plac Matejki 2, 31-157 Kraków

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Erica
    7.9.2016 at 08:58

    Kiitos vinkistä! Pitää muistaa tulla katsomaan ravintolasuositukset täältä sitten kun joskus Krakovaan lähden :)

    • Reply
      Mona
      7.9.2016 at 09:16

      <3 :) Koitan tehdä nyt alkusyksyn aikana näitä mahdollsimman paljon! :) Joka viikko uusiin mestoihin kamera kourassa ;)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *