7.9.2016

Gray dress

Täällä yksi harmaan rakastaja kokosi taas asukokonaisuuden syksyn inspiraatioksi. Pehmeät mekot ovat loistava valinta pitkälle syksyyn. Helppoja ja mukavia. Erilaisilla takeilla ja asusteilla saa muutettua asukokonaisuutta todella paljon. Tennarit kaupungille ja korkkarit toimistoon. Huiviksi super pehmoinen (ja tietysti harmaa) cashmeresta tehty ihanuus. Syksyllä mielestäni juuri vaatteiden materiaaleilla saa pientä luksusta arkeen. Muutama laadukas yksilö kaapissa tekee jo ihmeitä ja loihtii asuihin sen viimeisen silauksen.

zalando-ale

Mekko, Nümph / Kello, Pilgrim / Kengät, Nike / Kasmirhuivi, Pin 1876 (adlinks)

Muistutuksena myös, että Zalandon Extra-ale kamppis voimassa vielä tämän päivän & koodi löytyy TÄÄLTÄ*(adlink)! Jo alennetuista tuotteista saa siis vielä 25% lisäalen. Loistava aika tehdä täydennystä syksyn vaate- ja asustevalikoimaan ♥

Tässä muutamia ihania löytöjä asusteiden ja treenivaatteiden puolelta! :)

Asusteet

Aurinkolasit / Hattu / Laukku / Hanskat (adlinks)

Fitfashion

Housut / Toppi / Aurinkolasit / Lenkkarit (adlinks)

25% Extra-ale kamppis & alekoodi täällä!(adlinks)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Kepa
    8.9.2016 at 02:44

    Vitsit mulla oli suunnitelmissa että ehtisin nyt yövuorossa rauhassa kattoa noita alejuttuja! Enpä sit tajunnu et on jo kahdeksas päivä. Voi ärsytys :-D

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *