3.9.2016

Ihana lauantai

Se tunne, kun heräät aamulla ja katsot kelloa todetaksesi vain, että jatkanpa vielä unia. Käännät vain peiton visusti takaisin korviin. Parasta. Ainakin välillä. Aikaiset aamut ovat ihania, mutta kyllä todella myöhään nukutut aamut silloin tällöin tekevät terää.

Maanantai on heittämällä viikon paras päivä, mutta lauantai tulee hyvänä kakkosena. Tänään tein aamupäivällä rennon treenin ja lyhyen joogan. Suihkun jälkeen kellahdin sänkyyn kuulokkeideni kanssa ja nautin pitkän tovin äänikirjoista.

Iltapäivästä auringon paistaessa ja asteiden ollessa lähemmäs kolmeakymmentä suuntasimme kullan kanssa kahvilaan nauttimaan Krakovan vilinästä. Kyllä täällä on hyvä olla.

Ihana LauantaiIhana LauantaiIhana Lauantai

Herkullisista pannareista ja rennosta kahvilasta tulossa myöhemmin oma postauksensa.

Ihana Lauantai

Ihana Lauantai

Nyt aion ottaa kalenterin käteen ja aloittaa tarkemmat syksyn treenisuunnitelmat. Nehän oli jo tehtynä, mutta kipeäksi tuleminen heitti kaikki suunnitelmat uusiksi. Nyt on siis tarkoitus katsoa uudelleen aikatauluja ja tavoitteita. Motivaatio on kuitenkin katossa, joten nyt mennään eikä meinata. Oman elämäni paras kunto, täältä tullaan;)

Ihan mahtavaa rentoa lauantaita sulle! Pusuja <3

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Hanna
  5.9.2016 at 18:04

  Ihanan kuuloinen lauantai, ja noi pannarit näyttää niin hyviltä, että pitäisköhän niiden takia tulla käymään Krakovassa.. :p

  • Reply
   Mona
   5.9.2016 at 18:14

   PITÄISI! :D <3 <3

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *