31.8.2016

Syyssuosikit

Vielä riittää kesää ja aurinkoa, mutta katseen voi silti jo pala kerrallaan kääntää tulevaan syksyyn. Syksyn vaatekaapin suosikkejani on jo vilahtanut blogissa, mutta niitä ei voi olla riittävästi. Pehmeät ja laadukkaat materiaalit, kerrospukeutuminen, luonnolliset sävyt ja särmää tuovat yksityiskohdat ovat syksyn parasta antia.

Minulle syksyn käytetyimpiä vaatteita on neuleet ja neuletakit. Ne on aina helppo yhdistää farkkujen kanssa ja laadukas neule myös tuntuu miellyttävälle ihoa vasten. Syksy on myös loistavaa aikaa erilaisille asusteille, kuten hatuille! Kaunis hattu pelastaa huonon hiuspäivän ja on mielenkiintoinen lisä asukokonaisuuteen.

Myös muhkea huivi ja pehmoinen pipo tuovat kivan rentouden syksyn asuihin. Oma suosikkini on ikuinen harmaa väri, jota löytyy vaatekaapista taatusti valkoisen lisäksi eniten. Vaalea harmaa tuntuu sopivan aina ja kaiken kanssa.

Syyssuosikit

Neuletakki, Selected Femme / Kashmirneule, Ellos / Nahkatakki, Ellos / Hattu, Balmuir Lombardia Felt Hat camel (174€) / Kashmirpipo, Ellos / Kashmirhuivi, Ellos / Kello, Cluse / Laukku, Furla metropolis (adlinks)

Furlan laukku on yksi oma suosikkini syksyn asusteista. Itselläni on vihreä metropolis. Kelpuuttaisin mielelläni vielä mustan ja myös burgundin samalaisen mallin. Ihanan ryhdikäs ja ajaton klassikko, joka sopii arkeen ja juhlaan. Ah, ihana ihana syksy ja syksyn sävyt! :)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *