12.2.2016

OOTD

asu

Tuotteet saatu/mainoslinkit*

Tämä kokonaisuus sai muutaman kyselyn Instagramin (@Monasdailystyle) puolella ja ajattelinkin jakaa sen nyt myös tänne blogiin! :) Ihania uusia klassisia juttuja, jotka sopii moneen asuun!

Nämä vaaleat farkut* ovat ihan super mukavat päällä. Elloksen sivuillakin näitä oli kehuttu paljon ja ei tosiaan suotta. Joustavaa ja mukavaa matskua. Loistavat arkifarkut ja tykkään paljon tästä vaalean sinisestä sävystä, se sopii hyvin kevääseen. Valkoisia t-paitoja* kaapista puolestaan on aina löydyttävä. Ne pelastaa ainakin minun huonon vaatepäivän poikkeuksetta:)

Nilkkurivalikoima sai myös täydennystä näistä ihanista mustista nahkanilkkureista*! Ah – nämä ovat vaan niin ihanat! Tykkään, kun näissä on hiukan korkoa, mutta silti maltillisesti, että jaksaa kävellä myös pidempiä matkoja. Olen täysin varma, että nämä kengät tulevat yhdessä Vagabondin vastaavien matalampien kanssa olemaan eniten käytetyt Krakovassa! Ovat samalla naiselliset, mutta myös käytännölliset. Ihanat, en voi kuin suositella! :)

Furlan laukku puolestaan on näkynyt jo aikaisemmin ja sehän oli Brand City Clubista.  Tämä vihreä väri on vienyt talven aikana mut ihan mukanaan ja huomaan jatkuvasti silmäileväni kaikkea vihreää :D

Päällisin puolin oma vaatekaappini koostuu juuri tällaisista klassisista ja ajattomista vaatteista. Niitä on helppo yhdistellä keskenään ja esimerkiksi asusteilla saa kivasti lisättyä mielenkiintoa. Krakovaan mukaankin ajattelin ottaa juuri vaatekaapin perusvaatteet ja monikäyttöiset kengät. Paikan päällä voi sitten shoppailla jotain uusia kevään trendijuttuja vapaammin, joita on kiva yhdistellä juuri näihin ajattomiin yksilöihin:)

Kengät, täällä*
Farkut, täällä*
Paita, täällä*

Tuotteet saatu/mainoslinkit*

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Anni
  12.2.2016 at 18:30

  Näytät upealta uudessa Kuntoplussassa :)

  • Reply
   monasdailystyle
   16.2.2016 at 17:51

   Hih, taidat tarkoittaa K&T lehden kuvia? :) Ja kiitos paljon Anni :)

   • Reply
    Anni
    17.2.2016 at 12:26

    Eikun joo :D häikäistyin selkeästi niin että nimikin jäi kakkoseksi!

    • Reply
     monasdailystyle
     17.2.2016 at 12:30

     Hih <3 <3 :D Oli kyllä jänskä mennä kuvauksiin, mutta huippu tiimi sai kyllä tosi tyylikkäät kuvat ja stailauksen aikaan :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *