18.8.2016

Bride shoes

brideshoes

Käytännön asioita on nyt hoidettu tällä viikolla taas oikein urakalla. Välillä tulee aika epätoivoinen olo kaiken säätämisen kanssa, kun tavallaan asuu Suomessa, mutta tavallaan ei. Matkalaukkujen kanssa on nyt eletty reilu kuukausi ja nyt on iso koti-ikävä. Olisi niin paljon helpompaa, kun olisi pysyvä kiinteä koti täällä Suomessakin, mutta ehkä vielä joskus!

En ole muutamaan päivään ehtinyt olla juuri lainkaan koneella ja nyt alkaa sähköpostit olla taas siinä jamassa, että sen purkamiseen menee mukava tovi. Kuvien muokkaaminen on myös aivan vaiheessa ja hääkuviakin pitäisi käydä läpi. Saimme kuvaajan kuvat alkuviikosta ja niitä katsellessa tuli taas kyynel jos toinenkin vieräytettyä.

Tähän hätään nyt jätän jutun tähän ja kuvituksena edelleen hääaiheisiin sopien kurkistus ihanan Xenin hääkenkiin;) Nyt ihana tuore aviopari onkin häämatkalla! Me vielä haaveillaan tulevasta matkasta Eetun kanssa, mutta jos on tätä vuotta katsominen, niin kuukaudet menee kovastikin nopeasti :D

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Sarianna
  19.8.2016 at 15:20

  Hei! Xenia esitteli juuri huomenlahjansa. Aiotko julkistaa omanne?

  • Reply
   Mona
   19.8.2016 at 16:52

   Moi! Meillä ei ollut konkreettisia huomislahjoja, joten ei tule blogiin juttua siltä saralta:)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *