29.7.2016

Kesälukemista

Voihan terve mitä menoa. Täällä ei tietokoneelle ole ehditty kyyristyä, ei sitten yhtään. Jatkuvasti tienpäällä ja menossa milloin missäkin häähommissa. Millä helkkarilla aika tulee riittämään?! :D Ja nyt tuntuu todella siltä, että hääjärjestelyt käy kokopäivätyöstä. Onneksi on hyvät keinot relata ja mulla se on ehdottomasti lukeminen. Myöhäiset illat ja aamut pyhitän tällä hetkellä ehdottomasti kirjoille. Niiden avulla saan itseni hetkeksi hetkisestä olosta pois ja rentoudun heti ensimmäisestä sivusta lähtien.

Ja tiedättekö mikä on outo salainen tapani? Tutkailla ihmisten (erityisesti sellaisten, joista inspiroidun) kirjahyllyjä! Nyt Suomessa ollessani kähvelsin rakkaan veljeni kirjahyllystä neljä kirjaa kesälukemisiksi. Veljen kanssa käydyt keskustelut elämästä ja bisneksestä ovat parhaimpia ja tiesin, että hänen kirjakätköistään löytyy varmasti mielenkiintoista luettavaa. Kaksi neljästä on jo kohta taputeltuna ja olen täynnä inspiraatiota! Ensimmäisenä luin Erik Bertrand Larssen Paras kirjan ja nyt viimeistelen huikeaa Andre Agassin elämäntarinaa. Seuraavana vuorossa ovat Saku Tuomisen Luova Järkevyys ja Eric Abrahamson & David H. Freedman Täydellinen sekasotku, epäjärjestyksen piilevät hyödyt. Muvan laaja-alainen kirjarepertuaari siis tällä kertaa odottamassa.

kesälukuvinkkejä1.2

Andre Agassin kirja on todellinen vangitsija. Olen nyt kolmessa päivässä aivan viimeisillä sivuilla. En tiedä tuon taivaallista tenniksestä, mutta tämä kirja tempaa mukaansa tarkalla kerronnalla ja koskettavilla tarinoilla Andreaksen uran eri vaiheista. Kirja, jota voin suositella todella lämpimästi ihan kaikille.

Erikin Paras kirja puolestaan oli inspiroiva kirja, joka motivoi kurkottamaan entistä vahvemmin omiin tavoitteisiinsa. Erik on henkinen valmentaja, joka on valmentanut monia urheilijoita ja yritysmaailman johtajia. Hänen kirjassaan on hyvin yksiselitteisiä ja ymmärrättäviä asioita, jotka ovat varmasti jokaiselle tuttuja. Erikilla on kuitenkin taito tuoda nämä asiat motivoivasti esiin ja hän saa lukijan ajattelemaan asioita syvemmin. Kirja on myös täynnä hyödyllisiä konkreettisia harjoituksia, joita voi käyttää jokapäiväisessä elämässä. Iso suositus niille, jotka kaipaavat tsemppiä haaveiden ja tavoitteiden saavuttamisessa.

Kaksi viimeiseksi mainitsemaani kirjaa ovat vielä odottamassa vuoroaan, mutta uskon, että häihin mennessä nekin on taputeltu. Sen verran stressiä meinaa pukata esiin, että tarvetta on muutamalle ylimääräiselle iltalukemiselle :D

Kirjaostoksia kannattaa muuten ehdottomasti tehdä tämän viikonlopun ajan, sillä Adlibriksella* on koko viikonlopun ajan 10% ale ihan kaikesta koodilla KESÄALE2016*! :) (adlink*)

Oman lukulistani kirjat löytyvät täältä:

Paras*
Andre Agassi*
Luova Järkevyys*
Täydellinen sekasotku, epäjärjestyksen piilevät hyödyt*
(adlink)

kesälukuvinkkejä1.3

kesälukuvinkkejä

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *