17.7.2016

Molkosan vatsan hyvinvointiin

Kaupallinen yhteistyö, Molkosan

Molkosan, vatsan hyvinvointiin ja aineenvaihduntaan

Kevät ja alkukesä on ollut häiden ja kaikkien muiden kiireiden osalta stressaavaa aikaa ja välillä tuntuu, ettei aika ja energia riitä mitenkään kaiken tekemiseen. Tiedän ja tunnen oman kehoni varsin hyvin ja sillä on usein tapana reagoida nopeasti stressaaviin elämäntilanteisiin. Vastustuskyky laskee ja tulen helposti kipeäksi kiireisinä aikoina. Myös herkkä vatsani reagoi välittömästi ja ilmoittaa, jos stressitasot nousevat liian korkealle. Olenkin yrittänyt nyt säännöllisten arjen rutiinien lisäksi pitää tämän kesän aikana erityisen hyvää huolta kehosta ulkoisilla tekijöillä. Olen syönyt kuuriluontoisesti vitamiineja ja yhtenä uutena, mutta samalla myös hyvin vanhana keinona olen ottanut käyttöön ihanat Molkosanin tuotteet!

Molkosan, vatsan hyvinvointiin ja aineenvaihduntaan

Molkosan lienee tuote, joka on lähes jokaiselle tuttu. Itse muistan vieläkin, kun rakas ystäväni (nyt myös kaasoni) vannoi sen nimeen jo ala-asteella. Nyt häiden alla oli itsekin aika ottaa taas Molkosan uudelleen tehokäyttöön! :)

Molkosan on siis maitohappokäynyt heratiiviste. Kuulostaa varmasti monen korvaan aika kriipiltä, mutta tämä tuote on todella luonnon oma lääkeaine. Se on 100% luonnollinen ja valmistetaan puhtailla alppiniityillä laiduntavien lehmien luomumaidosta. Tuotteen positiiviset vaikutukset tulevat mm. sen sisältämästä L+ -maitohaposta, jota Molkosanissa on runsaasti. Se tehostaa ruuansulatusta ja rauhoittaa vatsaa. L+ -maitohappo luo suotuisan ympäristön suoliston hyville bakteereille ja täten edesauttaa suoliston hyvinvointia.

Molkosan, vatsan hyvinvointiin ja aineenvaihduntaan

Molkosan, vatsan hyvinvointiin ja aineenvaihduntaan

Molkosan, vatsan hyvinvointiin ja aineenvaihduntaan

Molkosania moni käyttää sen ruansulatusta tehostavien ominaisuuksien puolesta myös laihdutuksen tukena. Itse olen kokenut, että se on ennen kaikkea omiaan rauhoittamaan herkkää vatsaa ja tasapainottaa myös säännöllistä ruokarytmiä. Suositeltu annos Molkosania on 1tl-1rkl päivässä veteen sekoitettuna, mutta itse olen huomannut kehon oikein himoitsevan tuotetta ja olenkin käyttänyt sitä suositusta hieman enemmän. Yleensä kahdesti päivässä. Aamulla se on aina ehdoton heti tyhjään mahaan, mutta sen lisäksi olen ottanut toisen annoksen vielä iltapäivästä.

Olen monesta paikkaa lukenut ja kuullut, että Molkosanilla olisi myös positiivisia vaikutuksia ulkoisesti käytettynä ja nyt testissä onkin miten tuote vaikuttaa Eetun hyvin kuivaan ja atooppiseen ihoon. Raportoin tästä vielä myöhemmin, kun hän on ehtinyt tuputella tuotetta pidemmän aikaa erityisesti kuivien taipeisiin. Moni on myös kertonut tuotteen auttavan ihon epäpuhtauksiin. Itse olen vannonut omenasiideriviinietikkaan kasvojen puhdistuksessa, mutta uskon, että myös Molkosan toimisi tässä kohdin loistavasti! :)

Minulle tutun Molkosan orginalin lisäksi olen nyt tutustunut uuteen Molkosan fruit versioon, jonka maku on varmasti monelle huomattavasti helpompi. Itse olen niin tottunut erilaisten makujen suhteen, että ihan vanhanajankin Molkosanin maku uppoaa helposti :D Veteen sekoitettuna en juuri edes huomaa makua, mutta fruit versiossa maku tulee ihanan raikkaana esiin. Mikäli on siis vältellyt Molkosania erikoisen maun takia, niin kannattaa ehdottomasti testata alkuun tuota fruit versiota.

Molkosania suositellaan käytettävän vähintään viikon verran kerrallaan,  jotta huomaa vaikutuksen, mutta itse totean tuotteen tuoman hyvän olon tuntuvan jo heti ensimmäisellä käytöllä. Vatsa rauhoittuu oikeastaan heti ja juoma tuntuu minulla tasaavan myös verensokeria ja esimerkiksi isot makeanhimot vähenevät.

Tällä luonnon tuotteella mennään siis tämä kesä ja suosittelen kyllä Molkosania todella lämpimästi kaikille, jotka kaipaavat apua vatsan hyvinvoinnin kanssa. Molkosania löytyy monista kaupoista. Itse ostan Suomessa useimmiten kaikki hyvinvointi tuotteet Ruohonjuuresta. Netin kautta suosin esim Terveydentukipilarit sivustoa, koska silloin tiedän myös ammattilaisten suosivan tuotteita, joita ostan :)

Ai niin isona plussana muuten etenkin näin häiden alla pidän Molkosanin vaikutusta turvotuksen vähentämiseen!! Oma kroppani kerää helposti nesteitä, joten tämä on etenkin nyt muutama viikkoa ennen häitä korvaamaton apua! :D

Millaisia kokemuksia teillä on ollut Molkosanista? :)

 

Molkosanin voit ostaa verkosta tämän linkin kautta.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Marika
  20.7.2016 at 15:39

  Minä käytin n. 15 pulloa Fruitia yhtäjaksoisesti, mutta en huomannut mitään vaikutuksia. Jatkoin kuitenkin sen hyvän maun vuoksi. Nyt ollut käyttämättä jo yli kuukauden, eikä olo ole ainakaan huonompi. Ei varmaankaan ollut sitten tarvetta.

  • Reply
   Mona
   20.7.2016 at 19:31

   Heh, parempi niin, että hyvänmaun takia :D Moni nimittäin ällöttelee juuri makua. Mä olen niin tottunut kaiken maailman mössöjen syöjä, että normi makukin on ihan perus ja Fruit todellakin hyvää!!:)
   Ja kaikkihan me ollaan yksilöllisiä, joten voi hyvin olla, ettei kaikille tule muutoksia olossa. Mulla Molkosan kyllä vaikuttaa aivan samantien ja ns “rauhoittaa” vatsaa. Monen olen myös muuten kuullut käyttävän kipeänä Molkosania suussa purskutellen. Sen testaan itsekin seuraavaksi jos flunssa meinaa iskeä.Mutta koputan puuta ja oletan, että vältyn flunssilta kokonaan vahvan vastustuskyvyn ja riittävän levon avulla ;)

 • Reply
  Marja-Liisa
  15.7.2022 at 00:19

  Miten käytät omenaviinietikkaa kasvoje puhdistukseen

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *