2.7.2016

Vkl ja raidat

Raitamekko, Zara

Kiitos ihanat eilisistä kommenteista ja erityisesti palautteesta uuden blogisivun suhteen! Fonttia on nyt vaihdettu ja päädyinkin palaamaan sen kanssa aikaisempaan tuttuun ja turvalliseen;) Muutamia pieniä viilauksia blogin käytettävyydessä tulee vielä kesän aikana. Mikäli teillä tulee vastaan jotain ongelmia käytön suhteen niin olen todella kiitollinen palautteesta jatkossakin.

Eilisen blogin aukeamisen jälkeen olo on koko kevään valmistelujen jälkeen jopa hieman tyhjä. Ihmeen paljon saa aikaa kulumaan kaikkeen valmisteluun, eikä siltikään meinaa koskaan tulla valmista. Maailma muuttuu niin nopeasti, että kun kuvittelee olevansa valmis onkin jo aika taas tehdä muutoksia. Erityisesti nettimaailmassa vauhti on todella hurjaa. Toisaalta itse muutoksen haluisena rakastan sitä, ettei koskaan tarvitsekaan jäädä paikalleen.

Elokuussa pidettävät häät tulevat varmasti näkymään blogin puolella vahvasti ja sen lisäksi heinäkuun aikana uuden sivun kunniaksi on tulossa kivoja arvontoja sekä täällä blogissa, että somen puolelle. Kannattaa siis pysyä kuulolla:)

Blogia pystyy edelleen seuraamaan tuttujen kanavien kautta. Itse suosittelen helpon käytettävyyden puolesta Bloglovinin ja Facebookin kautta seuraamista.

Raitamekko, Zara
Raitamekko, Zara
Raitamekko, Zara
Raitamekko, Zara
Raitamekko, Zara
Raitamekko, Zara

Pictures, Ninni Nieminen

Shoes, LeFollie*,
Dress, Zara, similar HERE
Bag, Mulberry similar
Hat, Ellos*,
Watch, Triwa*,
(giveaway*/adlinks)

Tämän postauksen asukuvat otti rakas pikkusiskoni täällä Krakovassa ollessaan. Aika hyvin tytöltä, joka ei montaa kertaa ole järjestelmäkameraa edes kädessään pitänyt, vai mitä?;)

Tänään meillä on Eetun kanssa suunnitelmissa ottaa niin rennosti, kuin ikinä vaan osataan. Ei olla vietetty kahdestaan aikaan moneen viikkoon, joten viikonloppu tulee kyllä tarpeeseen ja aion halailla murun puhki. Tosin parempi olisi pitää pientä etäisyyttä, sillä Eetu sai sitkeän flunssan! Hän on meistä se, joka ei koskaan ole kipeä, joten täytyy olla todella ärhäkkää tautia.. Nyt toivon kyllä enemmän, kuin hartaasti, että tämä flunssa jättää minut välistä. Tällä hetkellä ei todellakaan olisi aikaa sairastaa.

Nyt ihanaa lauantaita kaikille muruille siellä ruudun toisella puolella ja toivottavasti te vältytte myös kesäflunssilta!!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Pinja
  2.7.2016 at 22:17

  Ei tosiaan näitä kuvia katsoessa uskoisi, ettei siskosi ole kauheasti kamera kädessä viihtynyt! Ihan huikeita, vau!

  • Reply
   Mona
   3.7.2016 at 10:13

   No eikö!! :) Tuntuu, että nuoret oppii kaiken ihan hetkessä :D Ei mun tarvinnut Ninnillekään juuri mitään sanoa, kun systeemit tuli kuin itsestään :D

 • Reply
  Suvi
  3.7.2016 at 07:30

  Hieno ja selkeä uusi sivusto! Lukijana jatkan mukana täällä uudessakin osoitteessa vanhaan malliin :). Haluan tässä samalla myös kiittää sinua kaikesta blogiavustasi ja kannustuksestasi ♥.

  Hienoa, että uskallat mennä unelmiasi kohti ja näytät omalla esimerkilläsi, että ihan kaikki on bloggaajalle mahdollista, jos sitä vain itse kovasti haluaa ja on valmis tekemään työtä blogiuransa eteen.

  • Reply
   Mona
   3.7.2016 at 10:13

   Ihana Suvi <3 Kiitos paljon kommentista ja ilo on mun puolella. Ihan mahtavaa, että olen voinut olla avuksi ja kannustanut.
   Haleja sinne tsiljoona <3 :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *