1.7.2016

Mona + Kauneus & Terveys

Tästä se lähtee, blogin uusi aikakausi! Omalla sivustolla yhteistyössä ihanan Kauneus & Terveys lehden kanssa. Olen kiitollinen kaikesta mitä blogiurani on mahdollistanut ja miten upeiden ihmisten kanssa olen saanut tehdä töitä. Olen myös hurjan ylpeä saadessani jatkaa blogitaipaletta laadukkaan ja varmasti kaikkien tunteman Kauneus & Terveys lehden kanssa.

Blogin aiheet tietysti pysyy edelleen samoina, mutta uusia kujeita varmasti keksitään uuden sivun myötä. Hyvinvointi keskiössä ja positiivisuus aina edellä. Muotia, kauneutta ja matkustelua tietysti unohtamatta.

Uudet sivut on rakennettu yhdessä Juha Pesosen kanssa, jota ilman olisin ollut aivan hukassa. Iso kiitos siis urakasta Juhalle. Juha on kärsivällisesti jaksanut kuunnella tämän bloggaajan ailahtelevia mielipiteitä milloin mistäkin ja jaksanut koodata asioita edes ja takas.

Ja koska uusi sivu – myös uusi logo! Rakas ystäväni Annika Välimäki halusi suunnitella aikaisempaa logoa mukaillen uuden logon ja olen aivan hurjan tyytyväinen uuteen ilmeeseen. Olin tosin tyytyväinen jo edelliseen. Uudessa logossa yhdistyy selkeän linjan lisäksi häivähdys pehmeyttä, josta pidän erittäin paljon. Annikan visuaalinen silmä on omiaan ja tiedän, että tulee vastaan mitä vaan, niin voin aina luottaa Annikan mielipiteeseen ja ammattitaitoon. Suosittelen tämän ihanan naisen palveluja kaikille, jotka haluavat ammattimaisen ilmeen omalle sivustolle ja brändille.

Mona's Daily Style

Edelleen mietin aina silloin tällöin, että miten pitkälle on tultu seitsemän vuoden takaisista ajoista, kun aloitin bloggaamaan. Olisin ollut vähintään hämmentynyt, jos joku olisi kertonut, että olen muutaman vuoden jälkeen yksityisyrittäjä ja kirjoitan blogia työkseni. Toisin sanoen luon äärimmäisen rakkaasta harrastuksesta työn, jota teen joka päivä täydellä sydämellä. Tämän seitsemän vuoden aikana olen oppinut enemmän kuin olisin ikinä osannut odottaa oppivani. Ja matka on vasta alussa. Elämällä on tapana tuoda mukanaan mitä upeampia asioita, kun on niitä valmis ottamaan vastaan.

Rohkeus, itsevarmuus ja päättäväisyys ovat kasvaneet roimasti blogivuosien aikana. Yrittäjyys ei todellakaan ole aina helppoa ja itkua on vuodatettu useammin, kuin kerran. Yrittäjyys on jatkuvaa oppimista ja niin on elämäkin. Itsensä kehittäminen ja haastaminen ovat minulle paras mahdollinen tapa elää. Tässä hetkessä on hyvä olla käsi kädessä haaveiden ja tavoitteiden kanssa.

Kiitollisena kaikista yhteisistä blogivuosista toivotan teidät rakkaat ruudun toisella puolen tervetulleeksi uudelle sivulle. Toivon, että voin tarjota teille täällä blogissa jatkossa mahdollisimman paljon positiivisuutta ja hyvää oloa. Suurin toiveeni on kannustaa täysivaltaiseen hyvinvointiin niin sisäisesti, kuin ulkoisesti. Jaetaan yhdessä positiivisia tunteita ja annetaan ilon tarttua ♥

Follow my blog with Bloglovin

You Might Also Like

8 Comments

  • Reply
    Siiri
    1.7.2016 at 09:29

    Näyttää niiin hyvältä! Onnea ihana uudelle taipaleelle – kuten tiedät, oot mulle suuri inspiraatio & esikuva <3

    Pus ja pian nähdään!xx

    • Reply
      Mona
      1.7.2016 at 09:42

      Ihana rakas Siiri <3 Kiitos :) Ja jooo pian nähdään <3 <3

  • Reply
    Kristiina / CAVA blogi
    1.7.2016 at 14:37

    Heippa murunen <3

    Onnea uudesta sivusta, näyttää selkeältä! Omaan silmään fontti on ehkä hieman vaikealukuinen, koska kirjaimen jotkin osat ovat niin ohuita – mutta voi olla vain mun oma silmä, joka tästä häiriintyy. Jos moni sanoo samaa, uskon :D Mutta koko on loistava, fontissa siis! Ihanaa viikonloppua <3

    • Reply
      Mona
      1.7.2016 at 16:19

      Ihana Kristiina <3 Kiitos muru kommentista ja erityisesti palautteesta- se on aina enemmän kuin tervetullut!! :) Tsekkailen saisinko pelkästään väliä muuttamalla selkeämmäksi!! :)
      Haleja triljoona ja myös ihanaa viikkistä <3

  • Reply
    Pinja
    1.7.2016 at 15:23

    Näyttää ihan huippuhyvältä! Hurjan paljon onnea vielä kerran :) ♥︎

    • Reply
      Mona
      1.7.2016 at 16:19

      Jee, kiitos ihana Pinja ja niin kiva, että löysit tänne <3 Tuot aurinkoa mun päiviin aina <3 :)

  • Reply
    Hilla / Hilla's lifestyle blog
    1.7.2016 at 15:26

    Onnea ihana Mona uusista sivuista. :) Tosi freesit ja kivat. Olen Kristiinan kanssa samaa mieltä fontista, että se voisi olla selkeämpi. :) Hyvän kokoinen fontti joka tapauksessa on. Ihanaa viikonloppua ja jatkoa blogiuralle. Ps. Meillä taitaa olla vähän samanlainen blogiteema käytössämme. :)

    <3 Hilla http://hillas.fi/

    • Reply
      Mona
      1.7.2016 at 16:26

      Jeiiii kiitos Hilla niin kiva kuulla!! :) Ja kiitos sulle myös palautteesta!! Fontti menee siis vielä fiksauslistalle! :)
      Ja hei nämä tarjoajan teemat on super kivoja! Useammissa blogeissa tullut jo vastaan ja moni kehunut toimivan. Toistaiseksi minäkin voin kyllä lämpimästi suositella. Tosin koodarini oli joissain kohdin vähän sitä mieltä, että muutama vanhanaikaisuus joukossa, mutta aina varmaan niitä jokaisesta löytyy:D
      Laitanpa tähän vielä linkin, josko joku pohtinee mistä teemasta kyse ja olisi itse kiinnostunut myös:) ( https://creativemarket.com/SoloPine/499272-Oleander-A-Blog-Shop-Theme)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *