21.5.2016

Smoothie Bowl

smoothie-bowl.1.2

Viikonloppuisin on ihana tehdä iso täyteläinen ja tervellinen smoothie bowl! Tavallisen juotavan smoothien sijaan paksumpi smoothie bowl on ihana lusikoitava herkku ja vaihtoehtoja on ihan yhtä paljon kuin raaka-aineitakin;) Itse pidän erityisesti vihersmoothiesta, joten tässä super helppo ja terveellinen resepti viikonlopulle, toivottavasti tykkäätte :)

Banana-Kale Smoothie Bowl 2:lle

2 Banaania
Lehtikaalia reilusti
Loraus vaniljasoijamaitoa

Koristeeksi
Banaania, mustikoita, mansikoita ja amarantti popseja

Pese silputtu lehtikaali hyvin ja kuivaa keittiöpyyhkeeseen. Pakasta hyvin pestyt lehtikaalit. Viipaloi banaanit ja pakasta myös ne. Kannattaa pakastaa isompi määrä kerrallaan, jolloin smoothie bowlin tarvikkeet löytyy valmiiksi pakkasesta, kun tekee mieli tätä hyvää herkkua :)

Lisää lehtikaalit tehokkaaseen blenderiin ja huristele menemään. Voit lisätä pienen määrän vettä tai soijamaitoa. Kun lehtikaalit alkaa olla tasaisia lisää jäiset banaanit ja jatka niin kauan blendausta, että koko seos on tasainen. Mitä vähemmän lisäät nestettä sen ihanampi jäätelömäinen koostumus smoothieen tulee.

Koristele smoothie bowl marjoilla ja hedelmillä ja nauti terveellinen herkku heti! :)

smoothiebowl1.0
smoothiebowl1.4smoothiebowl1.0
smoothiebowl1.3
smoothiebowl1.5

Herkullista ja terveellistä viikonloppua kaikille ♥

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Ilona
    21.5.2016 at 10:20

    Sattupa just passelisti-ostin siis eilen acaí-jauhetta näitä smoothiekulhoja varten (tai kai ne sitten on acaí-kulhoja ;D) ja mutustin aamupalaksi äsken ekan tuotoksen. Vähän petyin kun se ei maistunut melkeen yhtään erilaiselta, mutta ehkä en laittanutkaan tarpeeksi jauhetta ja ehkä liikaa mustikkaa… Hmm, no ehkä ens kerralla onnistuu paremmin! Mutta joo jes, tätäkin pitää päästä testaamaan! Kiitos! :)

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *