8.5.2016

Leppoisa sunnuntai

warsaw4
warsaw3
warsaw2
warsaw1

Toinen päivä Varsovassa hujahti vähintään yhtä nopeasti, kuin ensimmäinen päivä. Tänään tosin otettiin tosi iisisti ja lähinnä istuskeltiin lounaalla/kahvilla ja kierrettiin muutamat kaupat etsien Eetulle uusia vaatteita. Tarttui mullekin muutamat kesäiset jutut mukaan, mutta niistä lisää myöhemmin.

Saatoin Eetun juna-asemalle viideksi ja nyt loppuillan hoidan hotellilla omia työjuttuja, jotta huomenna on vielä aikaa nautiskella kaupungista. Mulla on nimittäin treffit huomiselle täällä Puolassa asuvan Tian kanssa! :) Ihan super kivaa! Toivottavasti huomiselle saadaan vielä yhtä kiva aurinkoinen keli, kuin tänään. Tosin tänään tuli yhtäkkiä aivan järjetön sadekuuro (kurkkaa Snapchatista @monanieminen). Onneksi ei kuitenkaan kovin kauan kestänyt. Muuten koko päivä oli ihan hellepäivä ja mulla tuntuu poskipäätkin ottaneen vähän väriä.

Testattiin muuten eilen Tialta saatu ravintolavinkki (Bibenda) ja voi pojat pääsi ihan kärkiluokkaan kaikista tähän mennessä käydyistä ravintoloista Puolassa!! Varsovaan voisinkin tulla vielä myöhemmin ihan pelkästään hyvien ravintoloiden takia ;) Tosin kyllä Krakovakin siinä suhteessa on ihan mieletön. Ja täytyy todeta näin muutaman päivän jälkeen, että Krakova tuntuu enemmän omalta paikalta. Täällä Varsovassa on tosi ison kaupungin fiilis, kun taas Krakovassa on mukavan kotoista. Riippuu tietty kumpaa preferoi enemmän, mutta ehkä vähän sellainen Turku-Helsinki vertaus voisi olla tässä paikallaan.. :D Onkos siellä muita, jotka ovat käyneet sekä Varsovassa, että Krakovassa ja jos niin kummasta te olette tykänneet enemmän?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *