6.5.2016

Vinkkejä Varsovaan?

krakovaarkiaamu

Huomenna on luvassa meidän ensimmäinen Puolan sisällä tehtävä reissu! Lähdemme nimittäin minireissulle Varsovaan! Kamera lähtee tietysti mukaan ja tarkoitus on saada mahdollisimman paljon irti parista päivästä. Laittakaahan teidän ravintolavinkkejä ja muita lemppareita Varsovasta tulemaan, jos olette siellä päin jo matkustaneet! :)

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    siiri
    6.5.2016 at 15:40

    Tämä kahvila nousi mun & mun äitin suosikiksi viime kevään reissulla: http://www.bulkeprzezbibulke.pl ! Aivan ihana paikka, niin ihana että äiti vei iskänkin sinne kun olivat siellä yhdessä viime kesänä :-)<3

    http://www.aioli-cantine.com hyvät hampparit & ilmeisen suositti ravintola muutenkin, todella viihtyisä :-)

    Sellainen ravintola kuin Mąka i Woda oli myös älyttömän hyvä, meidän hotelli itseasiassa sijaitsi sen kanssa samassa rakennuksessa!:-)

    Palace of Culture and Scienestä oli upeat näköalat, suosittelen vaikka onkin varsin täynnä turisteja, mutta ainahan sinne sekaan mahtuu!:-) Me käytiin myös eläintarhassa, siellä sai myös vietettyä tovin jos toisenkin sillä se oli tosi iso, mutta jotenkin vähän karu…

    Ihanaa reissua!<2

    • Reply
      monasdailystyle
      6.5.2016 at 15:52

      <3 <3 <3 :) Kiiiitos muru <3

  • Reply
    Sari
    6.5.2016 at 20:06

    Viime kesän Varsovan reissulta jäi päällimmäisenä mieleen Kuninkaallinen tie ja upea Lazient puisto. Muutoin Varsova ei vedä vertoja Krakovalle, vaikka vanha kaupunki on hieno ja ihania kahviloita on ympäriinsä.

  • Reply
    Anna
    7.5.2016 at 14:43

    Varsovan kansannousun museo on ehdottomasti käymisen arvoinen paikka, jos haluaa tutustua kaupungin historiaan hieman syvemmin.

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *