6.4.2016

Kirsikankukka

kazimiers1.2-krakowdaywithmona

Ihanat vaaleanpunaiset kirsikankukkarykelmät ovat varma merkki keväästä! Eilen illalla kävelyllä käydessäni vanhassa kaupungissa oli koko Krakova vaihtanut kesävermeet päälle. Lähes jokaisella vastaantulijalla oli päällään lyhyt kesämekko ja ballerinat! Ihanaa!! :D Itse nössönä kulkin pitkissä treenitrikoissa ja vielä pitkässä treenipaidassakin :D Ehkä tänään on teeppari jo vuorossa…

Väsäilen täällä kovaa vauhtia isoa postausta meidän viime viikonlopun turistipäivästä. Sen tekeminen on kyllä vienyt kymmenen kertaa enemmän aikaa mitä osasin odottaa. Toivottavasti postauksesta on hyötyä monelle!! :) Jatkan siis sen kimpussa vielä tovin ennen kuin saan sen julkaisuun tänne blogiin.

Ihanaa kevätpäivää kaikille <3 Kuullaan pian!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *