29.3.2016

Workout motivation!

sis. mainoslinkkejä*
workout

Uusi viikko ja uudet treenit! Jos pääsiäisenä tuli herkuteltua enemmän, kuin tarpeeksi niin nyt on hyvä tehdä heti viikonlopun jälkeen super tehokas treeni, jotta pääsee taas rutiineihin kiinni ja saa energiaa.

Kotona treenaaville suosittelen edelleen ihanan Kaylan mega tehokkaita puolen tunnin treenejä. Lisää vauhtia niihin saa, kun laittaa taustalle nopeatempoisen musiikin soimaan. Oma suosikkini on tämä sekoitus. Mikäli ei ole hankkinut Kaylan treenejä niin yksittäisiä ohjeita löytyy kyllä paljon esimerkiksi Pinterestista.

workout1.2

Shirt, Adidas (HERE)* / Shorts, Nike (similar HERE) / adlinks/giveaway*

Musiikin lisäksi treenejä motivoi tietysti kivat treenivaatteet! :) Olen itse aivan rakastunut Adidaksen tpaitoihin ja huppareihin. Ne ovat täydellisiä treeneihin sekä arkeen! Tykkään yhdistellä sporttisia paitoja ja kenkiä arkipukeutumiseen ja erityisesti nämä Adidaksen paidat ovat ihan mielettömän kivoja! :)

workoutmotivation

1.HERE // 2.HERE // 3.HERE // 4.HERE // 5.HERE // 6.HERE (adlinks)

Keräsin tähän myös inspiraatioksi muutamat teenihousut, joihin tykästyin. Kesää kohden saa shortsit taas enemmän käyttöä, mutta hetki mennään vielä pitkillä trikoilla. Treenitrikoiden pitää ehdottomasti olla laadukkaat ja istuvat. Mikään ei ole ärsyttävämpää, kuin kesken juoksun tai muun treenin nostella valuvia housuja ylös:D

workoutmotivation1.3

1.HERE // 2.HERE // 3.HERE // 4.HERE // 5.HERE // 6.HERE // 7.HERE // 8.HERE // 9.HERE (adlinks)

Energistä tiistaita kaikille ja kuullaan pian <3

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *