18.3.2016

Mehustimen kaipuu

smoothie

Jo parissa viikossa olen ehtinyt ikävöidä mehustinta ja vihermehuja. Aloinkin pohtimaan, että sijoittaisin täällä Krakovassa asuessamme uuteen hyvään mehustimeen. Nämä pari viikkoa olen pärjännyt kaupasta ostettavilla 100%:lla porkkanamehuilla. Vihermehujen lisäksi ne kuuluu ehdottomasti lemppareihini. Ei kuitenkaan ole vihermehujen voittanutta. Niistä saa niin paljon energiaa ja keho kiittää. Kaupoista ei kuitenkaan juuri vihermehuja löydy.  Seuraavana vuorossa on siis mehustimien vertailu ja tutkiminen.

Sillä välin, kun tutkin mehustin valikoimaa turvaudun saamaan lehtivihreän mehujen sijaan viherjauheista! :)

You Might Also Like

6 Comments

  • Reply
    Th
    18.3.2016 at 13:54

    Mitä laitat vihermehuun? Me ostettiin pari kuukautta sitten Kenwood JE880 excel pro- mehulingon, ollaan oltu tosi tyytyväisiä siihen.

    • Reply
      monasdailystyle
      18.3.2016 at 14:52

      Mitä milloinkin! :) Selleri on kuitenkin yksi lemppareista. Pyrin kuitenkin käyttämään monipuolisesti kaikkia eri hedelmiä ja kasveja :) Pitääkin tsekata tuo! Kiitos vinkistä :)

  • Reply
    Emmi
    19.3.2016 at 09:19

    Täytyy sanoa että olen tykännyt erityisen paljon sun snäpeistä nyt kun olette muuttaneet Krakovaan. Ihana seurailla mm. teidän kotiutumista ja sun innostuneisuutta asiassa kuin asiassa. :)

    • Reply
      monasdailystyle
      19.3.2016 at 09:21

      Ja mä tykkään, kun jätit kommenttia <3 Ihana sinä – kiitos ihanista sanoistasi <3 :)

  • Reply
    Marianne
    22.3.2016 at 16:35

    Heippa Mona!

    Ensinnäkin kiitos kivasta blogista, oon löytänyt tän vasta hiljattain ja olin ihan fiiliksissä kun luin teidän muutosta Krakovaan, jossa itse asuin 4 vuotta! Muutettiin sieltä Ranskaan miehen kanssa viime kesän lopulla ja paljon jäi hienoja muistoja käteen ja hyviä ystävyyssuhteita! Halusin jättää mehubaarivinkin tänne eli Stolarska kadulla ihan siinä Rynekin vieressä (Maly Rynekin kupeessa) on sellainen ihanuus kun Frankie’s! Siellä on kaikkia tuorepuristettuja mehuja ja smoothieita ja hyviä salaatteja ja leipiä. Kesällä takapihalla olevalla terassilla on aivan ihana istua varjon alla ja nauttia lounasta! :) Ihanaa kevättä sinne ja kyllä ne kelit viimestään huhtikuun alusta lämpenee!

    t.Marianne

    • Reply
      monasdailystyle
      22.3.2016 at 19:02

      Moikka ihana Marianne ja alkuun iso kiitos kommentistasi, joka lämmitti mieltä hurjasti<3:) Ja kiiiiitos vinkistä, suuntaan tuonne heti ensitilassa!! :)
      Ilmoittele mikäli satut täällä päin visiteeraamaan vielä niin kahvitellaan <3 :)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *