17.3.2016

Eat Well Travel Often

details2
details3
details

Suurinosa tavaroista tuli annettua pois Suomesta muutettua, mutta muutamia pieniä juttuja otin mukaan tänne Puolaan. Kaikki kultainen on mieleeni ja näistä kirjainmukeista en millään raaskinut luopua ja otinkin ne matkalaukussa mukaan. Harmi vaan, että toisen mukin korva otti osumaa ja meni rikki. Olen tilannut molemmat mukit Anthropologien nettikaupasta. Mustavalkoisia löytyy täältä, mutta tällä hetkellä noita kultaisia ei taida olla saatavilla. Kannattaa välillä kurkkia valikoimaa, jos haluaa nimenomaan näitä kultaisia, koska niitä tulee aina uudelleen myyntiin säännöllisin väliajoin.

Pienen Happiness tarjottimen olen saanut rakkaimmalta ystävältäni lahjaksi ja tekstikortit ovat puolestaan saatu lahjana toiselta ihanalta ystävältäni Annikalta, joka on myös suunnitellut ne. <3

Vaikka tällaiset asiat todella pieniä ovatkin ne saavat silti ihanan kotoisan ja tutun tunteen heti aikaan:) Oli kiva laittaa nämä esille täällä uudessa kotona <3

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Jemppu
  17.3.2016 at 17:11

  Tosi kivan näköisiä koriste-esineitä! Yksinkertaisia, mutta tyylikkäitä. Itselläni on kanssa muutto edessä, joten ihana päästä taas sisustamaan uutta kotia :)

  • Reply
   monasdailystyle
   17.3.2016 at 20:50

   Tsemppiä sinne myös muuttoon!! :) Sisustaminen on kyllä ihanaa puuhaa ja pinterestissä tuppaa menemään tovi jos toinenkin sisustushaaveilussa ;)

 • Reply
  Marika / Hirveetä menoa
  17.3.2016 at 18:28

  Vau! Nuo kultareunaiset mukit ovat aivan mielettömät. Haluaisin todellakin mieluusti nuo kultaiset. Jos saat tietää, että noita olisi taas saatavilla niin vinkkaa minulle, Kiitos! =) Minä bongasin tuollaisen “Eat well – travell often” – taulun kesäiseltä matkaltamme juuri siellä Puolassa, Gdanskissa. =) Ja aasinsiltana.. Minulla oli ennakkoluuloja Puolan matkaamme kohtaan, mutta ihastuimme maahan ja kaupunkiin niin kovasti, että matkustimme sinne vielä uudestaan syksyllä. Nyt suunnittelemma matkaa sinne taas ensi kesäksi. Luen nyt innolla postauksiasi sieltä Varsovasta, ne ovat niin ihastuttavia että sitäkin kaupunkia voisin miettiä matkakohteeksi. =) Ruoka, tunnelma, koristeelliset rakennukset sekä lukuisat nähtävyydet saivat minut ihastumaan Puolaan. =) Odotan innolla uusia postauksiasi. =)

  • Reply
   monasdailystyle
   17.3.2016 at 20:53

   Olen samaa mieltä, ruoka, tunnelma, arkkitehtuuri ja myös ihmiset tekevät Puolasta aivan ihanan :) Asustellaan tosiaan nyt Krakovassa, mutta Varsovaankin varmasti mennään vierailulle pikimiten :) Ja tosi kiva kuulla, että on mukava lueskella myös Puolan juttuja :) Koitan olla aktiivinen kaikkien postauksien kanssa liittyen Puolaan ja Krakovaan :)
   Ja noista mukeista, kannattaa ehdottomasti liittyä heidän spostilistalleen sieltä tulee usein viestiä uutuuksista yms! :)

 • Reply
  Malla
  18.3.2016 at 09:16

  Onko noilla kirjaimilla joku merkitys? M=Mona? W?
  Hauskaa viikonloppua! :)

  • Reply
   monasdailystyle
   18.3.2016 at 11:52

   W= work :) Ihanaa viikkistä sinne myös <3 <3 :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.