16.3.2016

Snapchatissa tänään kotikierros | monanieminen

kotikierrossnapchat

Vihdoinkin!! Nimittäin tänään iltapäivästä päästään muuttamaan uuteen kotiin!! :) Muuttokiireen keskellä saattaa mennä hetki ennen kuin saan enemmän kuvia blogiin, mutta ajattelin toteuttaa snapchatin puolella heti tänään kunnon kotikierroksen, joten jos et vielä seuraa Snapchatin puolella niin laita nyt nimimerkki monanieminen ylös ja tule mukaan kurkkaamaan meidän uuteen kotiin iltapäivällä! :) Pistäthän myös instagram profiilin @Monasdailystyle ja fb-sivut seurantaan, joihin tulee aina jotain extraa mitä täällä blogissa ei näy! :)

Ihanaa päivää murut ja kuullaan pian <3 :)

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Kati
  16.3.2016 at 14:39

  Moikka!

  Tuohon edelliseen postaukseen liittyen, tekisitkö postauksen tuosta Puolan tyylikkäästä katumuodista (naisten tyylistä)? Ja onnea uuteen kotiin!

  -Kati

  • Reply
   monasdailystyle
   17.3.2016 at 06:39

   Moikka Kati! Tosi hyvä idea!!! :) Teen tosi mielelläni Krakovan katumuodista postauksia. Kunhan ilmat vähän lämpiää ja on aurinkoista niin meen kuvailemaan kaupungille! :)
   Ihanaa päivää sinne <3

 • Reply
  Emilia
  16.3.2016 at 16:46

  Moi Mona! Käytit tuossa yhdellä videolla luonnonkosmetiikka ripsiväriä. Mainitsit että se ei tehnyt ripsistäsi yhtä näyttävää kun normi ripsarisi. Heräsi kiinnostus että mitä ripsaria normaalisti käytät? Mulla ois uus nimittäin hakusessa, ja haluaisin sellaisen joka tekee ripsistä juurikin näyttävät :)
  Pakko vielä sanoa että oon tykästynyt sun blogiin tosi paljon, vaikka aluksi sun blogi oli se joka fitfashionin blogeista jäi lukematta. Tykkään superisti sun tyylistä! Lisäksi sun postaukset on tosi mielenkiintoisia :) iso peukku!

  • Reply
   monasdailystyle
   17.3.2016 at 06:38

   Moikka Emilia!! :) Mulla on tosi monia käytössä, mutta esim Lancome hypnose on tosi hyvä ja sit oriflamelta ja maybelinelta myös muutama huippu! :) Voisin tehdä jossain vaiheessa ihan ripsaripostauksen.
   Ja voi vitsit, tosi kiva kuulla <3 Kiitos, kun jätit kommenttia :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.