15.3.2016

Wanted

* sis. mainoslinkkejä *

wanted

1.HERE* 2.HERE3.HERE

Kaksi viikkoa muuton jälkeen olen jo keksinyt yhtä ja toista mitä todella täällä tarvitsen vaikka aika hyvin saimme kahdeksaan matkalaukkuun mahtumaan tavaraa. Onneksi rakas pikkuveljeni ja hänen tyttöystävänsä ovat jo ihan pian täällä ja saan muutaman matkalaukun täydennystä. ;) Silti kaipailen vielä vaikka mitä! Loput tavarat Suomessa ei nimittäin mitenkään mahdu noihin kahteen laukkuun. Päällimmäisenä muista, kuin vaatteista ikävöin meidän ihanaa muhkeaa peittoa*, vitamixia, mehustinta ja bamixia. Etenkin tuo peitto on melkein elintärkeä.. Onneksi tajusin sentään ensimmäisessä satsissa ottaa tyynyni mukaan. Muuten olisi mennyt yöunet.

Muutamia “tahdon” juttuja on myös ilmestynyt kevään muodin saralta. Tai no huijaan itseäni sanomalla muutamia. Wanted lista kasvaa kasvamistaa, kun katselen täällä upeita puolalaisia naisia. Täällä on nimittäin ihan hurjan tyylikkäitä vastaantulijoita ja heistä saa kyllä inspiraatiota kuin pinterestista konsanaan. Tällä hetkellä kevään muodin hankintalistalla on ainakin harmaa over sized takki ja valkoiset ihanan raikkaat Niken tennarit! Niiden lisäksi tarvitsen super ison meikkipussukan. Nettikaupat pursuaa ihania vaihtoehtoja, mutta täällä kaupoissa ei ole tullut ainuttakaan ihanaa vastaan. Kunhan päästään asettumaan uuteen kotiin (HUOMENNA HUOMENNA HUOMENNA!!!!!!! miten niin innoissani??)  niin pitää pikimiten testata miten Puolan postijärjestelmä toimii. Muutama suosikkini mainitakseni ainakin Zalandon ja Ecco Verden katsoin jo mahdollisesti tänne toimittavan.

Tätä postausta kirjoittelen muuten ihan meidän kulmilla sijaitsevassa kahvilassa Columbuksessa. Hyvä netti, kahvi ja kiva ilmapiiri. Tulen varmasti naputtelemaan täältä blogijuttuja useamminkin!

Ihanaa tiistaita kaikille <3 Kuullaan pian.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *