14.2.2016

Kiireisen päivän ruokapäiväkirja

Smo & Fro

Kaupallinen yhteistyö, Smo&Fro

Ihanaa ystävänpäivää kaikki rakkaat siellä ruudun toisella puolella!!! ♥ :) Itse vietin ystävänpäivää jo hieman etukäteen eilen rakkaan sydänystäväni kanssa meillä kotona. Yhteistä aikaa ei todellakaan ole nykyään liikaa, kun toinen matkustaa työkseen ja muutenkin arkiset aikautaulut menevät ristiin. Teimme terveellistä ruokaa, jonka vastapainoksi illalla tilamme vielä pizzat. Se kultainen keskitie eiks je?;) Testailimme myös juhlameikkejä ja katsoimme Netflixistä Suits sarjaa. Ihan parasta vaan olla ja touhuta yhdessä ystävän kanssa. Ystävät ovat elämän suola. ♥ Tänään puolestaan lähdemme brunssille yhdessä veljeni ja hänen tyttöystävänsä kanssa. Seuraavat kaksi viikkoa tulee olemaan niin kiireiset, että otan tästä päivästä kaiken irti ihan vain ollen ja möllötten! Huomisesta saa taas jatkua hulapaloo.

Hulapaloosta puheenollen on ruokavalio välillä koetuksella kaiken kiireen keskellä. Terveelliset elämäntavat ovat kyllä iskostuneet takaraivooni, eikä niitä sen enempää tarvitse normaalissa arjessa miettiä. Stressin ja kiireen noustessa, huomaan kuitenkin ruokavalion jäävän hieman taka-alalle. Ruokailuvälit esimerkiksi saattaa venyä aivan liian pitksi. Tietokoneella asioita hoitaessa huomaa yhtäkkiä ajan kuluneen nopeammin, kuin osasi arvatakkaan. Tällöin pidän todella tärkeänä ruokien etukäteen suunnittelua ja valmistamista. Myös terveellinen noutoruoka helpottaa ihan suunnattomasti jaksamista arjessa. Päivän eväät voi hakea vaikka aamulenkin yhteydessä. Samalla säästää rutkasti aikaa ja omaa energiaa.

Keräsin nyt pitkästä aikaa ruokapäiväkirjaa, joita muuten löytyy useampia tämän tunnisteen alta. Tämä postaus on toteutettu yhdessä ihanan Smo&Fro kahvilan kanssa, joka sijaitsee Turun Hansassa. Aikaisemmin tämä terveyspaikka on näkynyt Päivä kuvina & Vlog -postauksessa. Heidän kanssaan on todella ilo tehdä yhteistyötä, kun valikoimasta löytyy paljon terveellisiä vaihtoehtoja. Oli kyseessä sitten kahvilassa paikan päällä työskentely tai kotiin eväiden mukaan ostaminen niin tiedän saavani heiltä terveelliset vaihtoehdot, joilla jaksan arjessa hyvin. Suosittelen todella lämpimästi tätä paikkaa.

Nyt siis koottuna viime viikon yhden kiireisen päivän ruuat. Päivän ruuista ostin Smo&Frosta 2 välipalaa ja lounaan valmiiksi kotiin, jolloin ehdin tehdä muita asioita huomattavasti tehokkaammin. Oikeilla valinnoillo jaksaa kiireen keskellä paljon paremmin.

AAMUPALA
♥ Tattaripuuro + mustikka, mansikka, kookoshiutale, saksanpähkinä, heraprotsku
♥ Kahvi + mantelimaito

VÄLIPALA
♥ Hedelmäsalaatti Smo&Fro
♥ Mansikka-Banaani smoothie (luonnonjogurtti, banaani, mansikka)

LOUNAS
♥ Smo&Fro salaattibaarista valittuna lohi+artisokka salaatti mukaan
♥ Cashewpähkinöitä
♥ Lasillinen mehua

VÄLIPALA
♥ Green Reviver smoothie Smo&Fro (lehtikaalia, banaania, mangoa, sitruunaruohoa, luonnonjogurtti)
♥ Kahvi + mantelimaito
♥ Pressitilaisuudessa muutama Fazer sininen ja lasillinen pommacia.

ILTAPALA
♥ Uunikasviksia (porkkana, sipuli, bataatti) + öljy ja suola
♥ 2 paistettua kananmunaa
♥ Kurkkua
♥ Avokado

Smo & Fro
Smo & Fro

Smo&Fro:sta saa tilattua siis listalta kaiken myös mukaan ja kaikkein kiireisimmille Take away kaappi on hyvä vaihtoehto vaikka kiireiseen välipalaan. Siellä on siis valmiina niin smoothieta, kuin valmiiksi pilkottuja hedelmäsalaattejakin.  Food preppausta, mutta joku muu on hoitanut senkin jo sinun puolesta;) Täydellistä! Ja itse pidän isona plussana Smo&Fron:n varsin kohtuullisia hintoja!

Smo & Fro
Smo & Fro

Nyt ihanaa sunnuntaita ja rakkauden täyteistä ystävänpäivää kaikille!! <3

Kuullaan pian :)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *