13.1.2016

Päivä kuvina & Vlog | Hyvän olon valintoja arjessa

hyvanolonvalintoja1.4

* Kaupallinen yhteistyö, Smo & Fro *

Videoita ja erityisesti arkisia vlog tyylisiä postauksia on toivottu paljon, joten tällä kertaa vuorossa normaali työpäivä videolla! :) Video on toteutettu yhteistyössä aivan mielettömän ihanan Turun Hansassa sijaitsevan Smo & Fro kahvilan kanssa! Kahvila on täydellinen vaihtoehto niille, jotka haluavat syödä terveellisesti ja samalla nauttia kivasta ilmapiiristä aivan Turun keskustassa.

Videolla haluan jakaa inspiraatiota hyvinvointiin arjen kiireiden keskellä ja motivoida tekemään hyviä valintoja oman terveyden suhteen. Keräsinkin pienen listan viidestä valinnasta arjessa, jotka edesauttavat minun hyvinvointia.

 1. Meditointi
 2. Aamutreeni
 3. Aamupala
 4. Työympäristö
 5. Täyttävä ja terveellinen lounas

Tässä arkipäiväni vielä kuvina! :)

hyvanolonvalinnat2

Aamun ensimmäinen tunti on omaa aikaa, jolloin lataan akkuja ja huolehdin kehosta. Olen kokenut hyvien aamurutiinien tuovat ihan valtavasti jaksamista arkeen.

Hyvän-olon-valintoja-arjessa

Arjessa toimii parhaiten luonnollinen meikki.

Hyvanolonvalintoja1.2

Lämmintä päälle. Ihana Koccan poolo on saatu Le Folliesta.

hyvanolonvalintoja1.3

Tavarat kasaan ja kaupungille! (Uusi Bran City Clubilta saatu ihana Furlan laukku saa piakkoin oman postauksensa. )

hyvanolonvalinnat

Aurinko ja pakkanen on paras mahdollinen yhdistelmä <3 Ihana Turku <3

smo&fro

Hansassa sijaitseva Smo & Fro on symppis kahvila, josta saa terveellisiä välipaloja ja lounaita. Erityistä plussa hyvän sijainnin ja kivan sisustuksen lisäksi paikkaa saa edullisista hinnoista. Ison ja täyttävän salaatin saa alle 10 eurolla ja myös erikoiskahvit ovat edullisia.

smo&fro1.2
smo&fro1.3

Päivän lounaalla lautasellani oli salaatin kanssa lohta! :)

workmode

Tarkemmin tämän kuvaamani päivän touhuja löytyy siis  Youtuben puolelta täältä! :) Mikäli toivotte videoita ja päivä kuvina postauksia lisää, niin käyttehän laittamassa Youtube kanavan tilaukseen ja peukutatte videota!

Ihanaa ja energistä päivää kaikille!! :)

Ps. Tsekatkaa Smo&Fro facebook sivut täältä!! :)

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Iris
  13.1.2016 at 11:26

  Tosi kiva video! Oot niin ihanan aito ja hymyilevä! <3 ja aamutreeni/venyttely on parasta ja saa päivän alkaan niin hyvin!! Ihanaa päivää sulle! :)

  • Reply
   monasdailystyle
   15.1.2016 at 18:34

   Hih, kiitos ihana Iris <3 <3 :) Ihana puolestaan saada näin positiivista fiilistä jakava kommentti <3 :)

 • Reply
  Jenni R
  13.1.2016 at 19:20

  Heippa! Ei liity tämän postauksen aiheeseen, mutta ajattelin kysäistä oisko sulla jotain hyviä vinkkejä Sri Lankaan? Missä ehottomasti kannattas käydä? Ollaan suunnittelemassa reissua sinnepäin ja tuntuu että siellä on nähtävää ja koettavaa niin paljon! Yalan kansallispuisto on ehdottomasti meillä listalla! :)

  • Reply
   monasdailystyle
   15.1.2016 at 18:35

   Oiiiii Sri Lanka <3 <3 Tietkö on melkein mahdotonta sanoa missä ehdottomasti kannattaa käydä kun oon sitä mieltä että koko Sri lankassa kannattaa ehdottomasti käydä :') Vieläkin tulee tippa linssiin ku ajattelen meidän 11 päivän reissua. Tahdon pian takaisin.
   Yala on nyt ainakin ehdoton :) Ja arugam bayta suosittelen tosi lämpimästi. Veikkaan et ihan sama mihin päädytte niin hyvä tulee.
   Ihana luonto, ihmiset ja ruoka <3 Sri Lanka <3 NAUTI!!!! :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *