6.2.2016

Vihersmoothie-vinkki

smoothie1.3
smoothie
smoothie1.4
smoothie1.2

Selailin tässä joku päivä Simple Green Smoothien (suosittelen lämpimästi! ) sivuja ja sain sitä kautta aivan loistavan vinkin vihersmoothien tekoon! Monelle teistä tämä saattaa olla jo aivan itsestäänselvyys, mutta itse hokasin jutun vasta nyt. Nimittäin miten saada vihersmoothiesta mahdollisimman tasaista? Esimerkiksi lehtikaali jättää pirtelön kokkareiseksi. Minua se ei koskaan ole oikeastaan haitannut, mutta olen silti moneen kertaan miettinyt miten muilla on niin sileät ja “kauniit” vihersmoothiet :D Ja tuon ihanan nettisivun kautta sain vastauksen. Tämä on siis jaettava teillekin;)

ELI! Laita blenderiin ensin PELKÄSTÄÄN vesi ja vihreät! Eli vaikka vesi, pinaatti ja lehtikaali. Blendaa ne ensin kunnolla ja vasta sen jälkeen lisää kaikki muut ainekset! Näin yksinkertainen niksi, mutta toimii!! :) Mikäli joku on siis jättänyt viherpirtelöt juomatta kökköreisen koostumuksen vuoksi niin nyt uusi mahdollisuus niille! Viherpirtelöt ovat loistava tapa lisätä terveellisiä ravintoaineita ruokavalioon. Koko keho ja erityisesti iho kiittää vihreistä!

Ihanaa, energistä ja rakkauden täyteistä viikonloppua teille kaikille <3

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  monasdailystyle
  6.2.2016 at 13:43

  Nää on ihan Ikeasta hankittu!! :)

 • Reply
  monasdailystyle
  8.2.2016 at 14:10

  Tässä taisi olla pinaattia, sitruunaa ehkä bansku ja ja jotakin… Hmmm.. :D Yleensä heitän mitä sattuu jääkaapista löytymään sekaan, mutta aina joku vihreä ja sitruunasta tykkään paljon viherpirtelöissä.
  Tänään juomaan laitoin selleriä, lehtikaalia, chlorellaa ja sitruunaa. Tottumattomalle ehkä vähän typäkkää, joten en ehkä voi suositella super makuelämyksenä, jollei oo tottunut :D

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *